Author: admin

Fatyn Tudung dan Kawan-kawan

Malam tu Nazirah cuma pakai tudung, tapi sangkut kat bahu dengan dengan bra kaler krim. Panties lak kaler krim jugak. Lain dia tak pakai lagi. Amy lak cuma pakai tudung ikat kat belakang, bra tak pakai dengan panties kaler hitam. Geram gak aku tengok kawan-kawan Fatyn ni. Lebih-lebih bila tengok Nazirah. Sebab selalu tak dapat […]

Faizah

Aku kenal Faizah ni dah lama dah. Dari darjah 6 lagi. Tapi baru sekarang aku couple ngan dia. Dia ni jenis liar sikit. Tapi, aku tak kisah. Itu yang aku cari pun. Kalau baik sangat pun, susah nak dapat. Aku dah couple ngan dia dah 8 bulan. Setakat ni, kitorang baru buat cemolot je. Tak […]

Memecah Dara

hai semua, firstly,aku nak ucap terima kasih kepada mereka web ini supaya aku dapat ceritakn waktu pertama kali aku bersetubuh. Kisah ini berlaku dimasa aku di tingkatan 5.waktu itu aku tengah hangat bercinta dengan awek aku yang aku panggil wan. aku mula bercinta dengannya masa ku di tingkatan 2.walaupun begitu aku tidak pernah membuat sesuatu […]

Zarina

Cerita ini benar-benar berlaku kepada aku. Aku berkenalan dengan seorang pramugari Pelangi Airways. Namanya Zarina (nama samaran). Zarina bekerja dengan MAS sebelum ini tetapi terpaksa berhenti kerja kerana mengandung. Zarina ini memang cukup cantik orangnya. Ceritanya begini. Pada penghujung bulan lalu aku menaiki kapal terbang ke Kota Bahru dari Pulau Pinang dengan Pelangi Airways. Semasa […]

Susu

Semasa kecil aku tidak dapat belaian kasih sayang dari ibu ku. Apabila meningkat dewasa keinginan ku sekarang merungsingkan fikiran ku. Aku sekarang ketagih untuk menetek dan mendapat belaian kasih sayang seorang ibu. Aku sering berfantasi mahu dilayan, dibelai seperti bayi dengan dimandikan dan disusui. Kadang-kadang aku berfantasi sedang menghisap tetek seseorang dan teteknya mempunyai susu. […]

Romen Kakak Ipar

Aku mempunyai seorang kakak ipar yang boleh dikatakatan cantik molek. Body dia punyalah solid walaupun dah ada anak dua. Muka dia putih mirip ala orang arab. Suaminya iaitu abang aku bekerja sebagai juruaudit di sebuah syarikat terkemuka di KL. Jadi boleh dikatakan suaminya selalu outstation, kadang-kadang seminggu lamanya. Oleh kerana syok punya pasal, aku selalu […]

Perempuan Simpanan

Hari yang sepatutnya aku melapurkan diri sebagai kerani di sebuah klinik di bandar Kluang telah menjadi sebaliknya. Setelah turun dari kereta yang di pandu oleh Bala. Sambil berjalan menuju ke klinik yang dijanjikan, Bala disapa oleh se-orang Cina separuh umur. Bala berhenti seketika bercakap dengan Cina tersebut yang biji butir perbualan mereka tidak aku dengari. […]

Pertama Kali

Perkenalan aku dengan sugar mummy aku ni secara kebetulan sahaja. Kisah ni berlaku pada tahun 1991 dahulu dan masa tu umur aku baru 19 tahun. Okay, waktu tu aku tengah tunggu makwe aku di opposite ibu pejabat BBMB (sekarang BBCB) dan waktu tu pula hujan punyalah lebat membuatkan aku terfikir mesti dia stuck kat mana-mana […]

Nikmat Pemerkosaan

Kisah ini berlaku secara tidak dirancang. Apa yang aku hendak ceritakan di sini adalah peristiwa yang benar-benar berlaku yang melibatkan aku dan kawan ku yang dikenali sebagai Chik. Terlebih dahulu ingin aku perkenalkan diri ku. Nama ku Johan berumur 22 tahun dan bekerja sebagai mekanik di sebuah bengkel bersama-sama dengan Chik di sebuah negeri Cik […]

Main Dengan Kak Zah

Aku sekarang ni bekerja di salah sebuah syarikat di negeri Kelantan. Terus terang aku katakan, aku lebih suka dan cepat stim kalau melihat orang yang sudah berkahwin berbanding dengan anak dara. Baik bini orang, janda atau mak datin. Mungkin kerana kerja ku saban waktu bergelumang dengan anak murid maka aku jadi tak terliur kepada mereka. […]

Back To Top