Janda Facebook

Read Time8 Minute, 9 Second

Dendam rakan fb
Lma aq x update sal hobi merasa pepek wanita muslimah ni kn … Kli ni nk cter kt korg psal aq rogol sorg janda yg aq knal kat fb ..

Bru2 ni ade la aq kenal ngan sorang janda ni kat fb .. Aq ska cri yang muslimah ni ( biasa la taste aq kn mcm tu ) so ade la dlam group cri psangan .. Aq pn add je la .. Dy approve 2 hri kmudian …

Pastu aq mulakan mengayat janda tu .. Aq chat2 je dy trus tnya status aq smua la .. Aq pn jwab la n dy dgan sombongnya ckap dy x nk yg muda smuanya x stia n x de duit tau nk kkis duit je n mngutuk aq smua la .. Jdi hngin aq dbuatnya …

Aq pn pkir sombongnya dy ni n pmpuan cmni kne bg pngajaran je .. Bla jdi mcm tu aq jdi geram nk rogol je pmpuan ni … Aq buat fake akaun jdi pmpuan … Aq add je dy approve sbb dy ingt pmpuan … Dy ni jual brangan kcantikkan jamu ape ntah .. Aq slidik sal bnda tu last2 aq rapat ngan dy …

Aq pn tnya la cmne nk jdi ahli smua ( nk dpatkan nom tel n alamat umah snang aq nk wat kje kn ) dy pn bgtau smua detailnya … Umah dy ni agak jauh la dri umah aq ni tp geram pnya psal aq g cri umah dy … Aq slidik latar blakang dy ni … Dy ni janda suami dy mninggal 4 thun lpas n anak ade 2 owang tp tggal jauh sbb dh brkluarga smua ..

Dy ni tggal kat sbuah kg n dduk seorang dri .. Idea jhat aq kmbali nk bg pngajaran kat dy ni .. Aq prhatikan gerak geri dy hmpir 2 mggu .. Pastu aq pn intai umah dy time mlam .. Kwasan umah dy ni mmg clear sbb kiri kanan umah dy ni hutan .. Pgi2 dy kluar pgi jmpe customer lau ade lau x de dy stay kat umah dy … Mlam je dy g msjid ( biasa la muslimah kn )

Bnyak planggan dy dtang kat umah so dy x syak la … Bkan aq je tnya alamat umah dy .. Tgkap blakang umah dy ni jnis blh umpil dri luar so mmg snang la kje aq … Mlam tu aq usha line umah dy n aq tgok dy kuar g msjid .. Pkai stokin tebal jnis ksukaan aq la .. Trus mncanak kote aq ..

Dy kuar je dri kwasan umah dy aq trus g blakang umah dy n aq umpil tgkap umah dy .. Mmg snang la nk msuk .. Aq msuk je dlam umah aq tgok ade pnyidai dlam umah ..ptt la aq tgok x de pnyidai di luar umah .. Rupanya dy sidai pkaian dlam dy lam umah .. Aq tgok ade spasang bra , spender n stokin sidai kat stu .. Aq ambk n bau je perrrrrrrrrggghhhhhhh bau pepeknya sdap glerrrrrr …  mgkin bru bsuh la tu .. Dy ni tdo mmg pkai stokin so mmg sdap la critanya ..

Aq trus msuk lam blik dy n aq slongkar blik dy .. Dlam almari dy trsusun rapi pkaian dlam brasingan dgan baju2 dy .. Mmg snang kje aq … Aq kluarkan tuala kcik n spender ( utk ikat mlut n mata ) … Aq trpandang la blakang pntu blik ada raga brisi bju dh dipakai .. Aq tgok je dlam tu ade spender n stokin x bsuh lg .. Mmg favourite aq la utk bau .. 

Bla bau je mmg terbaikkk la . Bau pepek dy dgan peluhnya emmmmmmmmm sdap gler … Bau stokin dy mmmmmmm sdap weiii .. Aq slongkar abih blik dy … Aq pn siapkan spender stokin smua atas ktil n aq standby lau dy blik je …

Lpas 2 jam lam umah tu aq dgar keta dy blik … Aq pn standby ngan gari smua … Dy msuk je lam umah aq nyorok lam blik dy .. Dy msuk je blik dy trkjut smua pkaian dlam dy atas ktil so dy nk lari kat pntu dpan nk mnta tlong .. Nsib jgak la aq smpat serkup mlut dy n aq ltak pisau kat lher dy ” klu ko x nk aq smbelih ko dlam umah ko ikut ckap aq ” dy angguk pham …

Aq trik dy bwak msuk lam blik la .. Aq swuh dy bkak smua … dy ckap ‘ jgan apakan sy apa y gawk nk sy akn bg ‘ .. aq trus bgun n aq ambil kain tuala kcik ikat mlut dy .. aq ckap ‘ aq nk ko bkk smua atau aq seksa ko lg truk ‘ .. trketar2 dy bkk stu persatu bju dy .. dy bkk je smua aq sruh dy pkai spender yg blom bsuh tu .. dy geleng x nk .. aq pksa dy pkai n dy pkai .. lpas tu aq pisingkan dy aq gari tgan kebelakang ..

Mlut dy aq gumpal spender yg dy x pkai lg tu aq sumbat lam mlut dy .. pastu aq pkaikan sleeping mask ( yang org pkai wktu nk tdo tu ) so dy x knal sape aq ..aq pgang tetek dy mntap lagi  cma lendur ckit la ank dh 2 kn hehehheheeheh … so lpas  dh siap ikat smua aq dduk ats sofa aq sruh dy dduk atas peha aq .. aq pusingkan dy n aq isap tetek dy .. merengek dy .. aq rams tetek dy dgan ganas sbb geram apa dy ckap kat aq tu ..
Pastu aq brdiri kn dy aq bsik kat dy ‘ x pe jgan tkut adik aq nk jmpe adik ko sbb ko kn dh lma janda ‘ mngis dy ktakutan .. aq tolak dy atas ktil n aq gari tgan dy kat atas katil .. kali ni aq buat posisi lain lak .. doggy style hehhehehehehe….
Aq ikat ltut dy ngan tali yg aq bwak tu supaya dy trkangkang .. aq londehkan spender dy n msa tu la dy mnjerit sbb dy tau dy nk kne rogol ngan aq … x brhnti dy mnjerit tp x kuat la sbb mlut dy diikat kuat just dgar hmmmmmmmmpppppppphhhhhhh je smbil mnangis … aq baring bwah pantat dy n aq jilat biji klentit dy .. dy mronta la sbb geli n sedap … aq pn trun katil bkk boxer smua aq naik je atas ktil aq urut batang aq kat punggong dy .. aq tarik kpala dy n ckap kat dy ‘ besar x adik aq ?? aq nk bg ko rse adik aq sbb ko ni dh lma x srvis adik ko tu muahahaha ‘ trus dy mnangis n mnjerit .. aq pgang mlut dy dgan sbelah tgan n aq msukkan adik aq lam pntat dy ..
Aq msuk je dlam tu dy mnjerit x trkira la kuatnya .. sakit la tu sbb aq msuk cara kasar tp bg aq sedap haaahahahah.. aq main ngan dy 2 round dy dh trketar2 n berpeluh .. aq trik je batang aq air dy kluar mcm air paip .. basah katil smpai meleleh ke stokin dy .. mlam tu lpas aq rogol dy trus pngsan ..
Aq pn ltih gler la sbb aq enjut dy 2 round non stop biasa la air bnyak lme trtunggak .. esok paginya dy sdar aq bwak dy ke ruang tamu .. aq swuh dy melutut n aq bkk ikatan mlut dy .. bg dy mnum n sruh dy isap batang aq .. mulanya dy x nk tp aq ltak pisau kat leher trus dy isap .. dy ni lak bbir tebal so isap batang aq mmg sdap la … abih je aq mncut lam mlut aq sruh dy telan air mani aq ..
Belum smpat dy nk ckap aq ikat blik mlut dy n aq bwak dy g toilet .. aq swuh dy kncing n aq cuci pantat dy brsih2 .. lpas tu aq bwak dy naik atas ktil n aq gari dy lagi .. aq main ngan dy ikut blakang lak .. perrrggghhh kemutan dy tu blh than jgak .. 2 round jgak la aq hntam dy ..
Esok tu aq pkir aq nk rse lubang jubo dy so aq bwak dy g toilet and cuci smua ape yg ptt .. pastu aq naikkan dy atas ktil aq mniarapkan dy ..aq ckap ‘ dh 2 hari aq rse pntat ko arini aq nk rse lubng jubo ko blh’ ?? geleng kpala dy x nk smbil jerit2 n meronta nk lpaskan dri .. ahhahahaha mmg x sbar la aq pn nk liwat org ..
Aq londehkan spender dy n aq masukkan jari lam lubng jubo dy .. stu jari pn ssah nk msuk ktat gler weeiiiii .. dy nk mnjerit smbil ngis .. aq pn bkk je boxer aq pn ltak btang aq kat lubng dy .. aq bsik kat dy ‘ bg aq pgalaman yg best k wktu aq main jubo ko ni ye muhahahahah ‘ … lg mronta la dy …
Aq x pkai sbrang pelincir pn msa aq msuk tu .. aq pksa btang aq msuk n msa tu aq nmpk lubng jubo dy dh mula trkoyak tp sdap pnya psal aq enjut x ingt la .. time aq lpas air lam lubng dy tu kaki dy trketar2 mcm ayam kne smbelih tu … dy trus pngsan sbb aq rsa x than sakit ..
Esok paginya aq gerak dy n aq heret dy msuk lam blik air n aq mndikan dy utk hilangkan bukti2 rogol aq tu .. dlam blik air plak aq swuh dy mlutut atas toilet n aq liwat dy skali lg .. x than bro lubng dy ktat sgt ahahahah…
Lpas mndi smua dy nmpk mcm x brmaya n ltih sbb time aq rmas tetek dy pn dy x mlawan .. aq bkk gari n aq ckap kat dy ‘ jgan bgtau sape2 hal ni .. klu ko bgtau sape2 aq sebarkan vdeo n gmbar bogel ko lam internet n aq bg ank2 ko tgok ‘ .. dy angguk pham .. ‘klu aq nk bdan ko lg aq akn hbungi ko k ..’ dy ngis bla aq ckap cmtu …
Aq sempat ambk spasang spender n stoking utk tnda pnghargaan dri dy .. lpas 2 hari aq lalu dpan umh dy n aq nmpk dy pucat n mcm x shat .. dy pn lpas tu jrang kuar umh dh mgkin sbb tkut .. hahahahahah puas gler la dpat dy tu .. fb pn dy update mcm biasa sbb aq ckap buat mcm x de pape brlaku .. so mcm tu la nk ajar org yg kurang ajar …
Sekian ….   

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Back To Top