Andartu Terlampau

Read Time9 Minute, 56 Second

Lma aq x update cter kn … Ni cter bru kbnyakkannya dlam cter ni btol trjdi n ade la aq tmbah2 ckit ( spaya cta tu best la ) … Hehheeheheh..Aq tggal kat kwasan taman msa kje area utara negara kta ni … Aq tgok kwasan ni bnyak owang2 pncen so aq pkir x nk la buat idea jhat aq kat cni …

Sbelah umah aq ni umah ksong n sbelah ni umah andartu ( ank dara tua la ) dy ni kje kat dlam kakitangan univrsti kat area umah aq … sowing nama milah n sowing lg imah ..Stu hri tu aq sbgai jiran ni tgur la .. Dy buat bdoh je aq pn ok la lau x nk tgur mgkin dy nmpak aq ni jhat kot ( tp mmg jhat pn muhahhaha) …

Stu hari tu aq blik umah n msa tu aq tgh lalok arak ckit … Aq pn trlanggar psu bunga umah milah .. Brdepan umah aq ni kwasan padang trbiar kliling hutan n brisan hjung taman lak .. Aq trus msuk lam umah .. Keesokkan hrinya aq tgok milah ni bsing2 kat luar umah … Aq ni dgan rsa serba salah pgi la mnta maaf ..

Aq ckap kat milah  tu ” nnty sy byar blik psu akak ni sy x shat smlam n x prasan psu akak ni … Bla bgtau mcm tu je trus dy sound aq mcm nk gila … Dy kta aq ni buta la x reti bwak keta la , mcm2 lg dy kta kat aq ..  Dy ni dduk umah tu ngan kwan dy andartu jgak …

si imah ni cool jgak tp milah tu mcm sial … Aq geram pnya psal trus msuk lam umah n aq niat nk blas dndam … Tiap kli dy kuar g kje aq intai dowang .. Dowang ni muslimah la weiiiiii ..  Naik keta je aq tgok pkai stokin tebal la nmpak betis ptih gebu .. Trus stim aq dbuatnya …

Aq pn nk mula kn la idea blas dndam aq … Umah sbelah aq ni ksong kira dowang ni umah kmbar dgan umah ksong tu … Aq pecah msuk lam umah ksong tu n aq naik umah diwang ikut bumbung .. Aq slidik dlu jlan msuk umah dowang .. Aq tgok bumbung umah tu blh tmbus g ke umah dowang cara senang …

Aq pn buat laluan utk ke umah dowang … Keesokkan hrinya aq tgok dowang ni kuar kje n time tu aq cuti .. Mmg cun la … Aq trus pgi umah dowang … Aq msuk umah dowang ikut siling umah .. Msuk je aq tgok umah mmg tratur la cma mlut sial tu je x tratur …

Aq msuk blik depan n aq rsa blik milah tu .. Rupanya btol sbb aq nmpak gmbar dy .. Aq slongkar blik dy … Aq tgok dlam raga bju ade spasang spender n stokin … Stokin tebal la ( mmg taste aq la ) aq cium je mmg x bsuh lg bau pepek dy emmmmmmmmmm sdap la weiiii

Aq tggalkan blik dy n aq g blik si imah lak … imah pn sme jgak stokin tebal jgak aq tgok mmg adik aq dh mmacak dh pkirkan aq dpat 2 dra skaligus … Lpas aq tgok kliling blik dowang aq pn blah la naik atas siling umah dowang … Aq pkir mlam ni aq nk intai dowang …

Lam kul 6 mcm tu aq dgar dowang blik umah … Aq tgok blik depan yg mlut sial tu .. Jnis dowang ni mmg muslimah … Tudung labuh smpai ke pinggang … Kwan dy tgh sapu smpah kat luar so blh la aq intai stu2 .. Msuk je dy lam blik dy bkk stokin dy .. Warna koko tebal ntara favourite aq la … aq pn mmg best la bla tgok cmtu mmacak weiiiii… pastu aq tgok dy bkk tudung labuh dy n bkk bju n kain … dy pkai warna stu set la ngan stoking … pergggghhhhhhhhh mmg stim la lg aq … bla dy bkk je spender n bra nmpak putting ttek n pantat dy pink sial …. Yg ni la mmbuatkan nfsu aq lg x leh than ni …

Pastu aq tgok kwan dy msuk dlam blik n dy bralih ke blik mndi .. kwan dy pkai stoking kelabu tebal jgk ( yg ni mmg wrna ksukaan aq la ) ….. dy ni bla bkak bju smua mmg pkai stu set wrna yg sma dri bra smpai stokin … dy tgh mndi n aq usha tgok body mmg solid … putting ttek pn pink lg …dowang ni plak mlam2 tdo mmg pkai stokin .. tu yg best tu ..
Aq pn abih je usha dowang aq blik umah n aq nk buat plan .. dowang ni mmg jenis x brdunia ngan jiran la critanya .. itu la stu klebihan aq .. hahaaha .. keesokkan hrinya mmg aq nekad nk msuk umah dowang n nk rasa pepek dowang tu … ngeri ni cuti am pada hri jmaat n sbtu n mggu ni lak ahad cuti so dowang cuti 3 hri la .. lma la ckit brsama ngan dowang ..
Aq usha je dowang kuar ari khamis tu n aq msuk lam umah dowang … aq pn trus msuk umah dowang la .aq slongkar smua dlam blik milah n imah tu tp aq geram lbih kat milah ni .. aq kmpul2 smuanya aq dduk lam blik dowang n slongkar ape yg ptt .. lbih kurang kul 6 lbih aq tgok keta dowang smpai .. mcm biasa la imah ni ske sapu2 ruang luar umah n milah trus msuk lam umah ..
Dy msuk je lam blik dy tgok atas ktil dy pnuh ngan kain tuala , stoking n spender dy .. dy nk lri kluar so aq cekup mlut dy n aq ketuk blakang dy n mnyebabkan dy pngsan .. aq ttup pntu n aq pgi kat blik imah tu .. dy msuk je umah siap knci pntu smua msuk je lam blik tgok bnda yg sama mcm milah tgok dy trus mnjerit n aq smpat serkup mlut dy ngan tgan ..  aq ckap kat dy ‘ klu ko lari or mnjerit kawan ko kat sbelah tu aq rogol n trus bunuh ‘.. ko nk aq buat cmtu ?? dy trus diam n ikut apa yg aq swuh .. aq swuh dy bkk bju smua tapi mlut dy aq ikat ringkas sbb tkut dy jerit .. dy bkk smua smpai tggal spender n stoking sja ..
Aq swuh dy ambk stokin n spender yg dy x bsuh lg dri ats ktil dy tu n swuh dy pkai .. bla dy pkai perrgghhhhh nmpak mntap weeiiiii….aq trus swuh tgan dy kbelakang n aq gari trus tgan dy ( snang mmg x leh bkk dh ) pastu aq ttup mata dy dgan 2 lpis kain tuala goodmorning… aq bkk mlut dy trus aq smbat spender yg baru dlam mlut dy n aq ikat 3 lpis mlut dy … dgar hmmmmmmpppphhhhh je .. aq heret dy g blik milah lak .. milah ni snang kje sbb dy dh pngsan .. aq bg dy tggal spender n stoking je .. aq buat mcm aq buat kat imah .. bdan dowang ni mmg mnaikkan konek aq … aq bwak dowang kat ruang tamu … aq sedarkan milah tu ..
Aq sedarkan dy je mnjerit tp x blh mlut dh penuh ngan spender dy heheheeehehe.. aq ckap kat dowang ‘selama 3 hri ni aq nk korang puaskan aq n aq nk korang jdi hmba sex aq’ .. mlupur la dowang .. lpas tu aq swuh dowang brdiri smbil kaki dkangkang .. milah ni dy brkeras tp lpas kne picit puting ttek dy trus ikut ckap aq .. aq brdiri kat blakang dowang aq ckap ‘ aq akn urut pntat korang n aq setkan masa sapa yg pling cepat kluar air mlam ni aq akn servis dy dlu ‘ hahahahha mnjerit dowang smbil nk cuba lari .. aq berdiri blakang imah aq main klentit dy smbil kaki trketar2 tahan stim n aq tgok x smpai 10 mnit dh bnjir smpai spender dy yg 3 lpis bsah  ..tiba gliran milah n bla aq usap je klentit dy mmg than kluarkan air dy .. mlompat2 dy last2 skali kluar lg bnyak airnya dri imah …
Mlam tu , aq ikat milah kat ktil dy dlam posisi X smbil aq bsik ‘ mlam ni gliran imah puaskan aq esok ptang gliran ko plak k .. mlam ni ko tdo dlu kmpul tenaga utk esok hahahaha’.. mnagis dy mrayu aq lpaskan dy tp cma dgar mmmppppphhhhhhhhhh..
Aq pgi kat imah n aq isap n aq jilat ttek dy .. mmg sdap la sbb x pnah dterokai oleh mna2 laki .. aq trus jilat bdan dy n bla smpai kat pntat dy trus aq lndehkan spender .. pastu aq jilat pntat dy .. mlupur kesedapan la tu (biasa la x pnah rsa cmtu kn ) aq ambik bntal n aq ltak bwah punggong dy sbb snang utk msukkan konek aq muahahahahahah ..aq pn ckap kat dy ‘ ko x blh jerit ,lihat n pgang tp ko blh rsa kesedapan konek aq k ‘ .. mndengus dy nk lpaskan dri tp dh trlewat la … aq kuarkan konek aq yg dh sedia mmacak hahaahhaha… aq msukkan trus dlam pntat dy n dy mnjerit n mngeletar sluruh bdan mgkin sbb sdap la tu .. aq main ngan dy 3 round mlam tu n dy dh x brmaya ..aq ckap kat dy time aq nk tmbak dlam air mani aq ‘ aq lpas dlam ye nnty ko ngan milah akn ade ank ngan aq ‘ mnangis dy tkut .. aq pkaikan spender dy blik n aq tdo dgan sbelah tgan dlam spender dy utk usap pntat dy ..
Aq sdar lam pkul 6 konek aq mmacak nkkan pntat dy jdi aq selak spnder dy n aq main ngan dy lg .. smpai lmbik aq krjakan dy tu tp mmg puas la .. keesokkan hri aq pgi tgok milah n aq tgok dy brusaha nk lpaskan dri .. aq gari tgan dy dbelakang n aq ckap ‘ ptang ni puaskan aq k ‘ dy glengkan kpala sbb tkut .. aq bwak dy g blik imah n bkk mata dy ‘ ko tgok pntat imah sdap aq main ngan dy smlam n smpai trtdo aq krjakan dy tp mlam ni gliran ko k ‘ mlupur nk lpaskan dri dri aq .. mlam kdua aq tgok imah ade grak ckit tp aq nk krjakan si mlut sial tu ..
Aq buat apa yg aq buat kat imah mlam sbelumnya .. tp milah ni jnis mlawan .. aq bkk je spender dy aq jilat pntat dy n dy n dy ni jnis lmbat klimaks .. tu yg best tp aq akn buat smpai dy trketar2 msa klimaks muahahahahha..aq msukkan konek aq dgan cara ksar n trus dayung dy smpai 3 round jgak tp dy ni lmbat klimaks so mmg best la .. aq pncut dalam n aq ckap ‘ milah nnty ko ngan imah jga ank aq k ‘ mnagis dy sbb tkut mngandung .. aq pn trtdo dgan dy .. keesokkannya aq bgunkan dowang n aq ikat kat bucu ktil smbil mniarap .. x puas dgan rogol aq liwat dowang .. yg trus pngsan x smpai 1 round imah la … mnjerit n mronta mcm kne serang sawan .. milah plak than sakit smpai mnjerit2 trketar2 kaki ..
Ari yang aq nk blah aq bwak sorang2 g mndi n dlam masa tu aq rogol n liwat dowang 1 round lg .. aq bg dowang mndi sbb biasala nk hlangkan bukti ..lpas tu aq ikat dowang atas ktil .. sbelum tu msa dowang blik kje ari tu aq tgok si imah ni ade bli timun so blh la aq ltakkan dlam pntat dowang hahahhahahahaah … aq ambk timun tu aq msukkan lam pntat milah dlu n dy mnjerit x yah ckap la mmg mcm kne sawan la n imah pn sma mcm tu … aq ikat kaki dowang rapat tu mgkin dowang rsa sakit n tgan dowang aq ikat npis snang nk bkk ..
Aq ckap kat dowang sbelum kluar dri umah tu ‘ jgan bgtau sape2 sal ni sbb aq ada gmbar bogel korang n klu korang bgtau sape2 trmasuk polis aq akn sebarkan kat intrnet n korang akn jdi model sex yg trkenal hahaha’ dowang angguk pham smbil ngis … 2 hri lpas tu aq tgok dowang kuar umah tp imah jlan smbil pgang dinding2 umah n jlan plak mengengkang .. milah jlan mmg mcm owing yg kne buasir la .. skit pntat nmpaknyer sbb timun tu x la besar tp pntat dowang kcik so mmg skit la ..
Aq blik di umah aq n trknangkan msa aq rogol n liwat dowang tu .. emmmmm sdap x trkira la ..
Itu je crita aq ..
Sekian … 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Back To Top