2 Beradik Dara

Read Time13 Minute, 21 Second

Arini ade crita trbaru mngenai muslimah yg brstokin … Crta ni brlaku bru2 ni jgak la … Crita ni lau pmpuan ni bca mmg dy tau ni kisah dy …Arini ade crita trbaru mngenai muslimah yg brstokin … Crta ni brlaku bru2 ni jgak la … Crita ni lau pmpuan ni bca mmg dy tau ni kisah dy …

Stu hari tu time blik kje aq trsekat dlam ksesakkan jlan raya .. Aq biasa la naik mto msti cilok la ikut celah2 keta .. Hari plak hujan … Best pnya cilok ade la sbjik keta ni tukar lane x bg signal apa lg mmg aq lggar la blakang keta tu ….

Mcm nangka bsuk aq jtuh … Msa tu ade la mat2 mtor tlong aq .. Kluar2 je aq tgok pmpuan brpurdah kuar dri keta … Dy mnanyakan keadaan aq la smua pastu dy salahkan aq lak main cilok ikut ske … Aq sakit la bdan ni sape x skit lau jtuh mto wlupn slow btol x ??

Pastu dy ckap dy bg signal aq je lnggar dy … Hati aq dh mla pnas la .. Dy swuh aq settle kat tepi jlan … Dy ckap aq yg salah lau x puas hti kta settle balai … Aq tnya mto aq sape nk byar ?? Dy ckap aq bwak mto aq yg lnggar dy x nk tggung krosakkan mto aq …

Aq tgok atas bwah mmg muslimah btol dy ni mke je x nmpak sbb brpurdah … Ade ciri mgsa sex aq la ni … Dy trus blah dgan dy bg rm20 dy ckap ni duit kopi … Brmula la blas dendam aq …

Aq smpat ambk nom keta dy … Pastu aq cari area2 umah aq jgak la tgok ade ke x ?? Mmg x de la last2 aq mnta tlong mmber aq … Aq jmpe keta tu x jauh dri umah aq … Aq pn mla intip la umah pmpuan tu … Pkai je muslimah tp prangai mcm s##l …

Aq tgok dy kje mcm kerani la kat stu opis ni … Aq follow dy sminggu jgak la … Otak aq pkir nk blas dendam je ni … Aq usha umah dy lpas blik kje smpai mlam la … Aq tgok dy ni dduk umah tu ngan adik dy .. Brpurdah jgak la adik dy pn ..

Konek aq dh mncacak naik … Adik dy skolh agama x jauh dri umah aq ni … Kluar je dua2 owang ni msti brpurdah .. Dowang lak sewa area tanah lot mmg snang la aq nk wat kje kn ..

Slepas 2 mggu usha umah dy aq nk jlankan projek blas dndam aq la … Aq tgok gerak geri adik dy n dy .. Adik dy slalu blik jlan kaki je lpas trun dri bas x jauh dri stu … Aq mnta mc dgan alasan jtuh dri mto hritu x ok lg … Kiranya aq cuti 3 hri la trmasuk public holiday …

Pagi tu aq tgok adik dy jlan nk g skolah aq msuk ikut pntu blakang umah .. Mmg smua brkunci la .. Aq tgok tgkap blakang skali ade ruang n trnyata tingkap tu x ttup rapat … Hahahahahhaa pluang aq la …

Aq msuk je lam umah trus dpur n aq trus ke blik kdua dlam umah tu … Aq mmg dh agak ni blik adik dy … Aq msuk aq slongkar smua blik dy
.. Mmg muslimah btol la tratur btol blik dy siap pkaian dlam n bju smua ssun rapi … Snang kje aq …

Stokin n spnder pn ade lam raga yg x bsuh lg .. Bau x yah ckap la emmmmmmm bau pluh sdap .. Mncacak konek aq … Aq siap kn smua utk nk ikat adik dy n lpas tu aq msuk blik kak dy lak …

Mmg x ubah sme je tratur … Spender n stokin yg x bsuh pn  ade .. Cma beza yg adik ni pkai stokin yg tebal n kak dy pnye nipis ckit … Aq setting cntik2 lam umah aq tgok time dlam kul 4 adik dy msti blik … Aq tggu je lam blik tu … X smpai 10 mnit aq dgar pntu umah trbuka ….

Wowwwww mgsa dh blik … Dy bkak je pntu tgok lam blik dy spnder smua atas ktil dy brlari kluar mnjerit mnta tlong … Aq trus lari tekup mlut dy .. Aq ckap ” klu ko jerit aq bnuh ko ngan kak ko skali .. Ikut apa yg aq swuh buat .. Dy angguk pham …

Aq heret dy msuk lam blik aq rentap purdah dy sumbat tuala kcik lam mlut dy … Aq tlak dy kat dinding aq gari tgan dy la …. Aq swuh dy bkak smua kcuali biasa la spnder n stokin … Dy bkak stu persatu lpas tu aq swuh pkai yg x bsuh lg smua … Mmg aq tgok dh x than sgt sbb dowang ni chubby ckit .. Stokin pn ketat aq tgok tp gebu la …

Abih smua tu aq gari tgan dy blik n aq ttup mata dy … Aq gumpal spnder yg dy dh bsuh tu n sumbat lam mlut dy … Aq lpis dgan tuala kcik 3 lpis … Mmg mmmmmppphhhhhhh je la dgar … Aq ckap kat dy ” kak ko ade hutang ngan aq jdi ko ngan kak ko aq akn lgsaikan hutang tu dgan tubuh korang brdua hahahahahhha….

Mronta dy nk lpaskn dri … Aq pksa dy bkk kangkang dy n aq usap pepek dy … Pepek dara mmg A la kn … X smpai 10 mnit aq usap dy dh mggeletar kaki mcm dh x than … Air pn dh kuar aq tgok … Aq pn dh x than sgt mncacak dlam sluar ni … Lpas urut konek aritu mmg nk test power la ni …hahhahahaha

Aq tolak dy atas ktil .. Aq pn gari dy kat pnjuru ktil tu … Aq ckap kat dy ” kak ko lmbt lg blik jdi blh la aq test ko dlu lpas tu nnty kak ko blik aq test kak ko plak k … Mngis dy trkenang konek yg besar nk pecahkan dara dy …aq jilat bdan dy dri leher la smpai prut … Pastu aq bau pntat dy perggghhhh wangi bhaiiiii … Aq londehkan spnder dy tgok je pepek dy x de bulu pn … Mmg dy ni pndai jga kbersihan dri la ..

Aq trun ktil bkk trus sluar n boxer … Aq naik je atas ktil aq ckap ” bg servis trbaik kat aq k … Smbil dy mronta x nk bg pepk dy dteroka aq … Aq ambk bntal aq ltak bwah pggang dy bg trangkat snang aq nk enjut dy …

Aq urut bibir pepek dy ngan konek aq .. Msa tu ko tgok dy mnjerit bgai nk gla cma aq dgar smar2 sbb mlut dy aq ikat kuat  .. Tlooooonngggggggg!!!!!

Aq pn msuk trus la konek aq … Ketat pepek dy jgan ckap la emmmmmpppp mmg sdapx trkira la … Aq enjut dy hmpir 2 jam … Dy pn dh x mmpu nk mlawan n aq pncut dlam n air dy jgan ckap la mcm empangan pecah … Bnjir tilam … Lpas tu aq bkak gari dy aq gari hjung ktil … Aq buat dy dlam keadaan mlutut .. Aq pkaikan spnder blik la … Dy pn dh x blh ttup kangkang dy sbb sakit …

Aq ckap kat dy … Aq ikat ko cmni sbgai umpan kak ko tu … Dy mngis nk swuh aq lpaskan dy .. Aq gari dy n aq biarkan dy mlutut cmtu … Aq slongkar blik kak dy … Smua pkaian muslimah je .. Lg la aq stimm …

Aq pgi blik kat dy aq naik atas ktil aq pluk dy dri blakang … Aq bsik kat dy ” nnty dh mngandung jga anak baik2 k n nnty mlam aq bg lg ye kote aq kat ko k … Sbar yr syg “… Aq urut konek aq kat punggong dy… Mrengek la dy x nk kne rogol lg … Aq pgang n urut pepek dy … Bsah truk smpai 3 lpis spnder la bsahnya … Mmg bnyak air dy ni ….

Aq tgah main ngan dy aq dgar ade owang bkk pntu pgar luar … Aq intai tgok kak dy … Aq bsik kat dy ” tba msanya aq blas dndam kat kak ko k … Mnjerit la kat dy … Hahahahahaha “

Aq tgok kak dy msuk lam rumah si adik dy mronta atas ktil … Kak dy pn msuk je blik tgok adik dy trikat sparuh bgel … Nk cba tlong la knonnya last2 aq ambk btang pnyapu pkul blakang kak dy n dy jtuh pngsan … Aq pn gelak kriangan dpat 2 pepek dara mlam tu …

Aq heret kak dy msuk lam blik kak dy aq bkk tdung n purdah dy smua … Aq ikat ringkas mlut dy n aq biarkan dy sdar … Aq bkk gari adik dy n gari tgan adik dy aq bwak dduk lam blik kak dy … Dlam 20 mnit kak dy sdar n cba nk bkk ikatan mlut … Aq sergah n ckap ” klu ko bkk je kain ikat mlut ko tu aq smbelih adik ko smbil aq pgang pisau kat leher adik dy ” …

Aq ckap ko bkk smua pkaian ko tggal spnder n stokin ko kmudian ko pkai spnder ko yg x bsuh lg tu … Dy bkk stu per satu … Dy pkai je smua aq ckap ambk gari n gari tgan ko kbelakang … Dy ikutkan dy tkut aq smbelih adik dy … Pastu je aq pgi je blakang dy aq ttup mata dy dgan kain tuala kcik …

Pastu aq ambk spnder dy aq sumbat lam mlut n aq ikat mlut dy smpai dy blh ckap mmmmmmmmppppphhhhhhhh je … Aq pksa dy kangkang aq bau spnder dy … Wahhhhh mmg wngi wlupn spnder x bsuh lg … Aq brdiri blakang dy aq usap pepek dy perrgghhhh ade bulu ckit2 bru tumbuh …

Aq usap bg dy stim la … Sama mcm adik dy la usap x lma pn air dh kuar … Aq msukkan vibrator lam spnder cntre kat pepek dy … Aq on je dy mronta mcm kne sawan ….  aq swuh dy brdiri smbil vibrator tu on .. Last2 dy trduduk n air dh kluar mleleh … Aq gari adik dy kat kaki ktil n aq tolak kak dy atas ktil n aq kangkangkan kaki kak dy tu …

Dy mlupur n mnjerit tp dgar smar2 ” tooooolllllloooonnnnnnggggggg tp x kuat sbb mlut dy dh kne sumbat kuat … Aq trus londehkan spnder dy n trus jilat pepek dy … Mrengek lg truk dri adik dy … Aq pn ckap ” aq nk testing kau pulak td aq test adik kau mmg sdap la aq rse kau lg sdap … Hhahahaha mronta dy nk lpaskan dri …

Aq main bjik dy n aq usap ganas la .. terketar2 dy aq buat .. akhirnya air dy kuar .. bnyak siot biasa la air prtama kli kn kuar hahahahah .. aq trus kuarkan btang aq usap kat bjik dy n aq ckap ‘ smlam adik ko x than sbb btang aq besar sgt dy pgsan lpas 2 round tp mlam ni gliran ko lak k .. aq bg ko puas2 tau .. ‘ trus dy mnjerit sbb tkut ..

Aq msukkan kn je btang aq lam pntat dy n mmg heaven la dpat 2 dara dlam 1 msa .. peeeerrrrgghhhh nikmatnya … aq main ngan dy smbil aq tekap tgan aq kat mlut dy .. mnjerit x hnti mgkin sbb stim la tu … aq main ngan kak dy 2 round jgak n akhirnya kak dy tewas jgak ..
Adik ngan kakak sme2 cpat klimaks .. x smpai 20 mnit dh air kluar x smpat nk puas .. aq bg pkai spender blik n kak dy dh pngsan rsanya .. aq bgun g blik adik dy sbb aq gari adik dy kat ctu .. aq tgok2 adik dy dh mronta2 nk lpaskan dri smbil jerit2 .. aq bkk gari n aq gari tgan dy kbelakang .. aq bwak dy msuk blik kakak dy la .. aq baringkan dy n aq tidur di tgah2 dorg .. mmg best la tdo dgan mgsa yg ada dara ni ..
Esok pagi dlam kul 11 mcm tu aq trjaga n aq dorg pn dh gerak2 .. aq bgunkan dorg n aq gari dorg dlam posisi mlutut kat hjung katil .. aq bwak kakak dy ke toilet n kmudian adik dy sbb dorg mgkin nk trkncing .. lpas tu aq cuci bersih2 n bla aq cuci pntat dorg mmg sdap la aq rsa dgan bulunya nipis peeerrrrgghhhh x trkata sdpnya ..
Aq gari dorg kat hjung ktil blik aq brdiri ntara dorg .. aq ckap ‘ sape ntara korg nk rse main dlam doggy dlu ? kakak atau adik ?’ msing2 mnjerit n aq ckap’ smlam adik main dlu arini kakak main dlu k bru la fair kn hahahahahaha ‘‘ mnangis dorg .. aq ikatkan kaki kakak ngan adik bg kangkang ckit snang aq nk msukkan btang dri blakang .. nsibla aq bwak tali spare so snang la buat kje .. adik dy kat sbelah dh trketar2 tkut .. aq lndehkan spender kak dy paras ltut n aq pluk kak dy .. aq msukkan dri blakang btang aq n kak dy mnjerit sbb msuk dri blakang ni mmg sakit ..
Aq main n suara kak dy pnm kin prlahan mgkin dh x than sakit .. lpas tu aq pncut dlam .. air si kak dy tu meleleh smpai bsah stokin dy .. aq lak x than lg aq trus g kat adik dy .. adik dy dh tkut so gnas ckit la kn .. mronta dy gnas beb .. aq londeh je aq trus pluk dri blakang tp nk msukkan btang pnya ssah sbb dy mronta .. at last nya aq trik punggong dy n aq msukkan dgan rakus jgak .
Adik dy meronta jgak la sbb mcm aq ckap td posisi doggy ni mmg sakit ckit .. time aq nk lpas dlam air mani aq bsik kat dy ‘ nnty jaga ank aq ni baik2 k .. kak ko n ko nnty dpat bby srentak la ‘.. mlupur dy nk trik punggong dy .. aq lpas je dlam pntat dy trus dy pn trduduk ltih .. hahahaha
Mlam tu aq biarkan dorg cmtu jgak n aq rsa nk bg dorg brdiri .. aq bgun kan dorg n bg dorg brdiri .. aq ambik kayu dlam umah dorg aq ikat kaki dorg dlam posisi trkangkang smbil brdiri .. msti korg tau ape aq nk buat kn … vibrator time la ….hahhahahaha
Aq gari dorg kat grill tingkap smbil brdiri n kaki trkangkang .. aq usap pepek si kak tu n dy jerit jgak la tp x kuat mgkin dh ltih kot .. aq msukkan vibrator n aq ltak btol2 kat bjik klentit dy .. pastu aq tarik spnder dy keatas ckit spaya vbrator tu x brgerak ke arah lain .. si adik lak dh brpeluh2 tkut n aq buat bnda yg sma ..
Aq ckap mlam ni siapa yg bsahkan 3 lpis spnder yg aq bg pkai tu dy pmenang n aq bg dy rhat .. ahhahahahha msing2 glengkan kpala .. aq on kan je dua2 button vbrator tu dorg dh x than sgt .. si kak smpai mlompat2 sakitnya .. adik pn x kurang jgak la smpai brpeluh2 aq tgok … lpas sejam aq biarkan aq tgok si adik tu dh lmbik smpai trduduk n spnder dy lencun bhagian bwah smpai ke stokin n lntai bwah pn bsah ..
Si kak plak bsah jgak smpai ke stokin airnya .. aq pkir bnyak btol air dorg ni .. aq bkk gari dorg n aq gari dorg atas ktil smbil tdo .. aq baring tgh2 dorg n aq pusingkan si kak dy tu aq angkat kaki sbelah n aq main seround ngan kak dy .. berlecak pntatnya .. lpas puas aq pusing kat adik dy lak .. adik dy mmg dh x brmaya so aq main je la … mmg puas bro …
Esok pagi aq bwak sorg demi sorg msuk blik air n aq bg mndi .. kli ni aq x liwat sbb aq rse brbaloi aq dpat 2 dara skaligus n dua bradik ni jgak potensi utk aq dtang lg .. abis smua2 aq mndikan aq bogelkan dorg aq baringkan dorg atas ktil n aq ckap ‘ jgan ade cubaan utk bgtau polis or sape2 .. gmbar bogel n gambar seks korang ade dgan aq .. klu aq tau korang bcorkan bnda ni aq sebarkan gmbar n vdeo kat saudara mara korang n dlam intrnet .. dorg angguk pham ..
Lpas tu aq ambik kain kcik aq bbuh chloroform ( aq beli msa kat indon dlu ) utk bg tdo dorg .. aq tekapkan kat hdung dorg n dorg pngsan … aq bkk gari n biarkan dorg bogel atas ktil . aq slalunya ambil spasang spender n stoking dorg buat cnderahati ..hahhhhhaaa ..
Mulai dri hari tu , aq nmpk si kak dh mula psang kawalan kat rumah mcm psang grill bru n psang alarm rumah .. tkut la tu tp hakikatnya dorg x blh lari dri aq .. yg si adik lak tiap ari si kak antar ke skolah .. x biarkan adik dy naik bas dh ..
Nnty aq akn buat stu comeback season dgan dorg .. dlam perancangan la ni .. nnty aq ceritakan kat korg lg …
Sekian ..     

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Back To Top