Rogol Bekas Guru 2

Smbungan cter sex paksa aritu . Lg seksa aq buat kat cikgu tu … Muahhahahahaha
Lpas 2 blan dri first aq rgol dy aq kol dy blik … Aq dh setting tgok time suami dy kje mmg line clear la … Pastu aq usha kawasan umh dy still x brubah cma dy psang grill kt pintu umh dy smua la mmg ssah la aq nk msuk lgpun umh dy ni umh kwasan taman .. 
Aq pkirkan cara lain aq nk msuk umh dy la .. Aq cari idea lain n aq jmpa 1 idea bru . Dy ni ska ltak kunci rumah lam keta lau dy g shopping ke ape ke so tu je la pluang aq … Stu hri tu aq ikut dy n aq nmpak dy g bli brang kat stu kdai ( mcm mini mart jgak la ) pastu dy lpa kunci pntu sbb dy ingt dpan kdai so mmg pluang aq la … 
Aq trus bkk pntu keta dy n aq ambk gmbar kunci rumah dy n esoknya aq bwak g kdai kunci la ktakan yg knci umh aq hlang … Aq hrap kunci tu blh la bkk umh dy … Mlam lpas 3 hri tu aq g umah dy nk test knci sbb aq tgok dy kuar n bla aq try kunci tu blh bkk dgan jayanya …. Hahhahhahahaha impian aq jdi knyataan la nk seksa cikgu india ni ….
Esok tu aq kol lpas dy abih kje n aq follow dy smpai umh .. Aq send gmbar kat dy time dy tgh stim tu n aq trus kol dy … Aq kol dy n aq ckap ” tgok x gmbar ko tgh stim tu ?? Nk aq bgtau kat smua org x trmsuk suami kau ?? ” dy pn dlam ktakutan n ckap ” ok2 sy akn buat apa sja yg awk nk tp jgan sbarkan gmbar tu ” … Bla dgar tu trus adik aq mmacak naik la … Aq ckap ” aq nk ko pkai panties 3 psang n stokin 3 psang slama sminggu n jgan tuka sluar dlam n stokin tu aq akn mmantau prgerakkan ko n tggu sja pnggilan dri aq n yg pnting jgan bgtau polis or sapa2 sja buat mcm biasa sja klu x gmbar ko tgh stim akn ada dlam smua laman web ” … Suara dy pn trketar2 mngatakan ya … 
Sminggu tu aq monitor je prgerakkan dy dri dy g skolah smpai dy blik … Mggu tu plak ank dy ade kem ( utk bdak2 skolah la sbb mggu tu dh nk cuti skolah ) so dy x g la tgok anak dy .. 
Bla tba msa yg ssuai ckup sminggu aq msuk la umah dy .. Aq smbunyi blakang umah dy dri mlam tu lg n keesokkan pgi aq sdar keta dy dh kuar dri umah .. Aq pn start la dgan kja aq .. Muahahahahaha 
Aq pn msuk je umah dy trus aq g lam blik dy slongkar almari dy .. Aq cari cadar yg besar n tebal utk aq ttup tingkap sbb chaya wktu mlam nnty nmpak dri luar .. Bla aq bkk lmpu mlam so org x prasan lau aq nk seksa dy mlam jpg …
So lpas settle tu aq kuarkan alat2 seksaan aq .. Aq bwak gari , tali , vibrator , dildo , timun … Msti korang dh tau ape yg aq nk buat kn kt dy bla aq bwak bnda tu … Aq cari panties baru bsuh utk aq smbat lam mlut n kain tuala utk aq ikat mlut dy ..  Aq setting smua atas ktil n aq lpak lam umah dy .. 
Smpat jgak la aq tdo smpai petang , bla aq dh sgarkan dri mndi smua aq dgar dy bkk pntu pgar luar .. Aq pn dh standby smua dgan mask smua x nk bg dy tgok mke aq .. Dy msuk je rumah dlam keadaan waspada kunci rumah smua … 
Dy bkk je pntu blik dy nmpk smua tu atas ktil dy mnjerit ” tolooonnnngggggg ” n nsib dy mnjerit x kuat n aq dh tekap mlut dy n aq letak pisau kat leher dy … Aq ckap ” aq sdah dtang syg n klu ko mnjerit aq tikam ko n ko akn mati brsorang dlam umah ni .. ” dy angguk pham … 
Aq tolak dy msuk lam blik n aq ambk kain n ikat mlut dy smentara .. Aq dduk atas sofa lam blik dy n aq dy bkk smua kcuali pnties n stokin … Dy bkk stu per satu smbil trketar2 ltut dy .. Dy bkk je smua aq swuh dy pusingkajn bdan dy n dduk mmbelakangkan aq .. Aq gari tgan dy kbelakang n aq pkaikan dy colar ( mcm bdsm pnya tu ) .. Pastu aq ikat mata dy gne 2 lpis tuala kcik n mmg sah dy x nmpk aq .. 
Aq pn bkk tuala yg aq ikat mlut dy tu n aq bg dy mnum air n dy ckap ” encik tlong jgan rogol sy , sy x than sakit ” … Aq bkk je sluar aq n aq ckap ” “ko kne isap kote aq ” tp dy x nk … Bla aq ltak je pisau kat lher dy trus dy isap n bla dy isap fuhhhhhhhh mmg sdap x trkata la …. Muahahahahah
Lpas je isap aq bg dy mnum air n aq trus sumbat mlut dy ngan pnties dy n aq ikat mlut dy dgan 3 lpis tuala kcik … Mmg dgar mmmmmmmmppppphhhhhhhhh je la …. Skolah mmg cuti 2 hri tp mggu tu negeri ni ade public holiday so cuti 3 hri .. Aq ckap kat dy ” relax ye dlam 3 hri ni aq akn buat ko ingt bnda ni smpai bla2 k n byak aktiviti yg aq akn buat dgan ko ” .. Mlupur dy tkut .. 
Aq pksa dy kangkangkn kaki dy n aq usap pepek dy … Mmg btol dy pkai pnties n stokin 3 psang skali … Aq cium pnties dy perrrrrrrggghhhhh bau dy mmg x trkata la … Aq usap je dy dh trangkat kaki dy sbb sdap … Aq tarik dy atas ktil tp dy mlawan n last skali aq gari dy atas ktil bntuk X so dy x blh mlawan sgt la … 
Aq tnya dy ” ko tukar ke x pnties n stokin ko sminggu ni ? ” dy glengkan kpala dy so aq bau stokin dy mmg dy x tukar sbb bau dh msam2 ckit … Bau yg pling best … Adik aq pn dh mmacak nk kuar … 
Pastu aq jilat tetek dy n aq uli tetek dy … Kli pertama dlu aq x mnghayati sgt tp kli ni stiap inci aq akn rsa … Hahahahaha
Pastu jilat tetek dy aq isap lak … Mmg sdap dgan pejalnya n besar lak tu … Dy dh mronta sakit sbb aq buat cara ksar … Pastu aq jilat bdan dy smpai ke pnties dy … Aq bau je pnties dy mmacak adik aq naik … Aq trus londehkan je la … Dy mronta x bg aq bkk tp dh x gne sbb smua tgan n kaki dy dh digari … 
Aq bkk je tgok pepek dy dh brcukur n time tu aq jilat trus pepek dy … Dy mngerang sdap mmmmmmpppppphhhhhhhhh …. Aq jilat trus smpai ke stokin dy … Bau lak stokin dy pastu dgan dy pkai stokin tebal lak 3 psang mmg dy ni dgar ckap aq la … Hahahahhha
Aq pn dh x than gler so aq trun dri ktil aq pn bogel la … Aq naik je ats ktil aq baring sbelah dy n aq bsik ” relax ya mlam ni aq bg ko 3 round k n aq nk ko kemut n mmg pepek ko akn rsa sakit ckit k ” ..  Mnjerit dy tp mlut dy dh x dgar ape2 … Aq swuh dy mnjerit kuat sbb tu lg blh buatkan stim …  
Aq urut adik aq kat pepek dy tnpa amaran aq trus msuk pepek dy cara ksar … Dy mnjerit mcm kne tikam n mronta smbil brgncang katil … Mmmmmpppphhhhhhh je dy blh kte …. Hahhahaha … First round aq rogol dy air dh bnjir n aq lapkn pepek dy … Bg kering smua n aq msukkan lg adik aq … Dy mnjerit ksedapan lg … 
Ketat lg pepek dy ( mkan perapat kot ) … Bla abih round kdua n aq nmpk dy dh x brdaya n aq tgok pepek dy dh mcm luka … Aq ckap kat dy ” nk lg ke ?? ” Dy glengkan kpala tp aq x puas lg biasa la dh lma x buang air … Aq msukkan adik aq n dy mnjerit sakit ( biasa la dh luka kn ) aq enjut dy cara kasar smbil tgan aq tekup mlut dy n bla time aq nk lpas air dlam pepek dy aq enjut dy laju n time aq lpas dlam bdan dy brgetar n last skali trus pngsan …. 
Mmg puas gler la aq kerjakan dy mlam tu … Aq pkaikan smua pnties dy n aq gari dy ikut posisi mngiring … Ktil dy mmg bsah lncun la … Aq tdo pluk dy n tgan biasa la mmg dlam pnties dy la … 
Pgi tu dlam kul 7 mcm tu aq bgun g toilet kcing so aq nmpk dy tgh gerak2 smbil bnyi mmmmmppphhhhh …. Aq x ckap pape trus naik atas ktil aq selak je pnties dy trus enjut dy lg 1 round … Pastu dy dgar dy mcm ngis ksakitan … Mmg sdap la pagi2 fresh dpat pepek … Aq btolkn blik n aq smbung tdo .. Aq bsik kat dy ” ko kne rhat sbb aq bnyak aktiviti kat ko lg esok ” .. Ko akn ske ape aq nk buat kt ko esok ” .. Mronta dy nk lpaskan dri …
Aq trus tdo n aq sdar dri tdo n aq nmpk dy mronta so aq gari tgan dy kbelakang n bgunkan dy dri tdo … Aq bkk mlut dy n dy ckap dy nk buang air kcil so aq bwak dy msuk blik air dlam keadaan trikat n bg dy buang air … Lpas tu aq cuci pepek dy sbersih nya la sbb nk seksa dy lg … 
Lpas dy settle smua tu aq bwak dy g ruang tamu aq lpak smbil tgok tv n aq bkk kain yg aq ikat mlut dy n aq pksa dy isap adik aq … Peerrrrrgggghhhhh mmg sdap gler cra dy isap wlupn dlam keadaan pksa …
Lpas aq puas aq ambk 2 bjik vibrator dri dlam blik n aq kangkangkn dy n msukkan trus lam pepek dy … Aq pusingkan dy n bg dy mnum air dy ckap ” tlong encik jgan seksa sy lg sy dh x lrat ” .. Aq ckap ” ko kne ikut ape aq akn buat kt ko . Skang aq nk ko rsa bnda yg ada dlam pepek ko tu .. ”  aq trus ikat mlut dy n aq on je vibrator tu .. Mmg dy mlupur la jwapnya … Aq gari kaki dy so vbrator tu mmg x blh kuar dri pepek dy ..
Dy mnjerit n brpeluh2 than bnda tu dlam pepek dy … Dlam 20 mnit jgak la dy than bnda tu lam pepek dy n dy trketar2 n kejang trus pngsan … Aq bkk je gari kaki dy aq tgok air dy dh mlimpah bsah lntai … Mmg dy orgasm lbih dri skali …hahhahahaha 
Ptang tu aq sdarkan dy n aq swuh dy brdiri di atas ltut dy ( mlutut la ) dpan aq n aq pcakkan dildo yg blh mlekat n trpacak atas lntai tu … Aq swuh dy enjut sndri … Aq gtau dy ” slagi ko x orgasm 3 kli ko jgan stop n klu ko stop aq seksa ko lg truk ” … Dy glengkan kpala smbil ngis … Mmg dy dh kletihan truk tu … 
Aq selakkan pnties dy n aq swuh msukkan dildo tu lam pepek dy smbil dy kne enjut sndri .. Dildo tu lak ada vbrator … Mmg sdap la aq tgok dy kne … Air dy aq tgok bnyak lg mmg empangan pecah ( jnis yg air bnyak la ni ) sejam jgak la dy main dpan aq … Slesai 3 round dy buat tu aq angkat dy n aq gari dlam mniarap atas ktil .. 
Aq ckap kat dy ” ko rhat dlu mlam ni ade program yg bgus utk ko hahhahahaha ” dy mngis nk lpaskan dri … Mlam tu naik atas ktil n aq main tetek dy dri blakang .. Aq ambk bntal n aq ltak bwah perut dy … 
Aq ckap kat dy ” burit ko aq dh puas rsa so skang ni aq nk rsa lubng punggong ko blh ” ?? Msti ketatkan ? ” dy bla dgar cmtu mmg mronta la atas ktil mcm nk rntuh ktil tu sbb msti lubng punggong akn luka truk bla aq rogol dy dri blakang … 
So aq ikat mlut dy slapis lg x nk bg dgr jritan dy .. Aq londehkan ckit pnties dy n aq msukkan adik aq dlam lubng punggong dy …peerrrrrgghhhhh tramat sedap la wei sbb mmg trnyata ketat … Mnjerit mmg x yh ckap la mmg kuat la mmmmmmppppphhhhh tu n bdan dy ttketar2 n brpeluh2 than sakit … Lpas 30 mnit aq nk pncut dlam trus dy pn pngsan … Hhahahhaa puas gler dgn kemutnya … X trkata hahhahahahaha
Hri trakhir tu aq liwat dy skali lg n aq nmpk lubang dy mmg dh trkoyak truk … Hahahahah Puas hti aq .. Lpas tgahri aq tarik dy msuk lam.blik air n aq cuci smua kesan2 yg aq buat kt dy tu … 
Last skali , aq baringkan dy dgan tgan brgari kebelakang aq ambk timun yg aq bwak td tu .. Timun tu aq slow2 msukkan lam pepek dy … Aq main pepek dy dgan timun tu mmg mnjerit la dy … Sbjik timun aq msukkan lam pepek n sbijik lg aq msukkan lam punggong dy …. 
Mronta la dy skit .. Aq msukkan timun tu n aq trik pnties dy keatas sbb x nk bg timun tu kluar … Dy than hnya 10 mnit n dy pngsan ..aq tgok dy pngsan aq bkk gari dy smua n aq ikat npis je tgan dy dgan tali … Aq ambk spasang pnties n stokin dy buat cnderahati …. Hahahahahha 
Aq pn kuar dri umh dy mlam tu … Keesokkan hrinya aq tgok dy x kuar umh .. Umh dy mcm.snyi je n bla mlam aq tgok blik dy lmpu trbuka so mmg aq dy dh bkk kain yg aq ltak kt tingkap tu .. Keesokkan tu jgak aq tgok dy sidai baju , pnties , stokin n tuala yg aq gne utk dy mlam tu.. 
Dri segi dy jlan pn kne pgang mrata2 sbb sakit kat punggong n pepek lpas aq krjakan .. 2 hri lpas tu dy pgi skolah pn jlan pn slow n mengengkang je jlannya .. Hhahahahhhaha nmpj sngat sakit kat kdua2 lubang … 
Itu je cter aq rogol bekas cikgu ….. 

Sekian ………

J

Rogol Bekas Guru

Arini aq nk critakan pgalaman aq rgol bekas ckgu aq … Ckgu aq ni dlu dy ajar mtaplajaran sivik ( mtaplajaran yg pling boring ) dlam klas … Nma ckgu india ni ckgu malar n tiap kali malar ni msuk klas aq blah klas dy sbb boring gler dlam klas dy .. 
Lpas tu , bla aq jrang msuk klas dy report aq x ponteng klas dy kat ckgu disiplin n aq kne 2 rotan kat punggong … 2 hri tdo mniarap broo pdihnya tu … Lpas dri tu aq smpan dndam kat dy smpai skang .. 
Nk djadikan cter , 2 blan lpas aq sje cri fb dy kat page fb skolah lma aq n aq jmpe fb dy … Aq tgok dy dh tuka kat skolah yg dkat ngan umh aq ni … So aq stalker fb dy n tgok2 skang ni dy dh kwin n ank ade sorg … 
So stu hri aq g tggu dpan skolah tu n aq nk usha keta dy la ( mgkin dy msih pkai keta lma ) tekaan aq btol dy still pkai keta lme dy time aq skolah mnengah dlu .. 
Aq tgok dy kuar dri skolah aq follow dy blik umah dy … Aq tgok dy trun dri keta n aq nmpk dy pkai stokin la…. Perrrggghhhhh impian aq nk rogol dy ni mkin mmuncak … Bdan pn dh tmbam n pkai plak stokin tebal so adik lam sluar ni mmacak je naik … 
Aq pn start follow dy g kje n dri skolah ke umah n dy g mne smua aq ikut .. Hmpir sbulan gak la aq ikut .. Pastu stu hri tu aq trnmpak suami dy blik umah tp slama ni aq x nmpk pn suami dy blik umh …. 
So aq stalker fb dy n bru aq prasan suami dy ni kje atas pkerja kapal kontena so skali g kje mmg pling kurang sbulan … Aq try utk cri akal cmne aq nk blas dndam aq kat dy … 
Lpas smnggu tu aq tgok dpan umah dy suami dy tgh angkat beg bsar jgak la msukkan lam bonet keta n aq ikut dorg smpai ke prlabuhan n suami dy prgi bkerja tp aq x tau bpe lme … Ank dy plak pmpuan tggal ngan mak dy sbb biasa la kdang2 ckgu ni krsus la ape la so ssah nk tggalkan ank .. 
Aq pn usha dy mggu last mse suami dy pgi n aq nk realisasi kn impian aq …. Hehheheehheh
Aq tgok tiap hri dy pkai stokin tebal … Aq tgok je time dy naik trun keta nmpak je trselak kaki nmpak stokin adik aq mmacak … Aq prasan 2 hri skali msti akn tukar wrna so tiap 2 hri la dy tuka stokin … 
Dy ni ckgu skolah pagi n slalu dy blik lam kul 3.30 – 4.15 ptg .. Time aq msuk umah dy tu aq msuk mlam sbelumnya n aq mnyorok kat lam blik yg pling blkang stor rumah dy … Pgi tu lam kul 7 aq dgar dy dh blah g skolah so aq slow2 msuk lam blik dy …
Aq msuk je lam blik dy aq nmpk katil trsusun la n bnyak bju blom bsuh trmsuk la stokin n sluar dlam ( mgkin esok cuti skolah bru nk bsuh ) … Aq slongkar lam almari n aq jmpe kain tuala kcik ( ssuai nk ikat mlut dy ) .. So msa tggu dy blik aq tdo dlu … 
Dlam kul 2 mcm tu aq trsedar n aq sgarkan dri aq n aq setting smua sluar dlam n stokin yg aq nk swuh dy pkai … Bau2 stokin n spender yg dy x bsuh tu peeerggggghhhhh mmg marvellous la kta owg putih …. Slalu aq bau pntat mlayu n arini aq nk try pntat india msti sdap … Muahahahahahah
Aq dh stanby mne tau dy blik … Dlm 10 mnitlpas tu aq dgar keta dy n dy trun bkk pntu pgar umah … Aq pn standby dgan pisau n gari kat tgan aq … Dy msuk je lam umah aq tgok dy pkai stokin wrna koko gelap arini … Mronta adik aq nk pntat dy … 
Dy ttup je pntu umah nk msuk lam blik dy n dy trus pgi kt almari yg aq slongkar bju dy smua n dy nk brlari ke luar tp aq tekup mlut dy ngan tgan n aq ltak pisau kt lher dy ..  
Aq ckap ” klu ko mau hdup ko diam n klu ko bsing aq bnuh ko n ko kne ikut ckap aq ” dy angguk pham n aq bkk gari n trus gari dy kat blakang .. Aq ambk kain tuala kcik yg aq ltak kat atas ktil tu trus aq ikat smntara mlut dy … 
Pastu aq ckap ” ko bkk smua ape yg kau pkai kcuali pnties n stokin”  … Dy mrayu x mau n aq tnjuk pisau klu ko x mau bkk aq bkk scara pksa … Aq bkk gari dy n dy bkk smuanya smbil trketar2 … 
Dy pkai bra wrna cream stu set ngan pnties .. Aq dh stim truk dh mmacak tggi adik aq … Pastu aq swuh dy pkai lg 2 psang stokin n pnties yg dy x bsuh lg … Dy pn ikut arhan aq … 
Aq pusingkn dy n aq gari blik tgan dy kt blkang ( snang aq nk rogol dy ) hehehehehe … Pastu aq swuh dy mlutut n aq bkk kain tuala yg aq ikat mlut dy … Dy mrayu ” encik tlong la jgan pksa sy mcm ni ” x abis lg ckap aq smbat pnties yg dy x pkai lg dlam mlut dy n aq ikat mlut dy ngan 2 lapis tuala tu mmg dgar mmmmmmmppppppphhhhhhhh je la … 
Pastu aq ambk kain tuala lg aq ikat mata dy sbb nnty snang time aq rsa dy x nmpk aq …. Aq pn bgunkn dy n aq ckap ” kta enjoy ok mlam ini aq ada suprise utk ko ” … Mlupur dy tkut … 
Pastu aq kangkangkn dy n aq usap pepek dy .. Aq rsa still mntap lg la ( mgkin sbb suami dy jrang main ngan dy ) … Aq urut je pepek dy n dy mnjerit tp bnyi mmmmmppppphhhhh je la … 
Pastu aq tolak dy atas ktil n aq gari tgan dy atas ktil … Dy dh jdi mcm lmbu nk kne smbelih .. Mlupur je dy … Aq pn bkk je sluar trus naik atas ktil n aq jilat kt lher dy … Pastu aq isap tetek dy n time tu la dy dh mla nk stim smbil mnjerit … 
Aq ckap kt dy ” ko rsa sdap x btang aq dri suami ko n yg lma lg besar “.. Mnjerit lg kuat dy .. Msa aq nk bkk pnties dy mlupur sbb x nk kne rogol tp dh trlmbt la aq dh trangsang … 
Aq ltak bntal bwah punggong dy n aq gari kaki dy kat pnjuru ktil … Aq main bji klntit dy n time tu kaki dy smua kjang … Air dy pn dh mla kuar … Hahahaahahah aq trus jilat smpai kaki n bau stokin dy trus lg mmacak adik aq … 
Aq urut btang aq kat ppek dy n dy mnjerit lg kuat … Aq trus msukkan btang aq lam pepek dy … Dy trus kjang n dgar bnyi mmmmmpppphhhhhh yg kuat … Tgh sdap or sakit la tu … Mmg ktat la sial pepek dy .. 
Aq dyung lg kuat tp aq buat scara ksar smpai brgoncang katil dy…aq ckap kat dy ” mlm ni aq bg 3 round sma ko ya ?? ” dy mrengek mmmppphhhhh smar2 je aq dgar … Aq tgok dy ggit kain yg aq ikat mlut tu kuat mgkin than skit sbb aq rogol dy cara pksa … 
Lpas hmpir sejam aq dyung dy dh 2 kli kuar air … Bnjir katil dy aq tgok … Last skali aq ckap kat dy ” aq pncut dlam ya sbb nk bg ank ko ada adik tau ” dy mnjerit n mronta x nk aq pncut dlam ..
Aq pncut dlam dy n aq tgok dy paha dy trketar2 sbb puas .. Aq x puas n aq rogol dy lg sejam n x smpai 20 mnit dy pengsan … Aq pkai kn blik pnties dy n aq tdo smbil tgan aq lam panties dy .. Bsah pnties dy sbb air dlam ppek dy still kuar lg … 
Time dlam kul 5 pgi aq trjaga sbb aq rasa dy brgerak n dy bgun2 je aq selak pnties dy n aq rogol dy lg … X smpat nk bkk pnties dy … Aq pncut lg kat dlam … Puas gler la …
Lpas puas n aq nk blah aq ingtkan dy ” aq ada gmbar bogel n pic ko tgh stim , klu ko bgtau ni kat sapa2 aq akn sebarkan gmbar ko n aq akn.bg gmbar ni dkat suami ko.. Aq akn kmbali lg utk sex lg dgan ko cma tggu pggilan dri aq .. ” … Dy angguk pham smbil nangis … Aq ikat dy dgan tali npis snang dy nk bkk … 
Aq ambk pnties n stokin yg dy pkai tu stu set utk buat knangan … 
Selang hrinya aq tgok dy kuar g skolah dgan keadaan murung n brjalan pn mcm.org sakit … Hehrhhehe biasa la pepek dy dkejakan dgan truk mlam tu … 
Sekian crita aq n nntykan smbungan cter ni …..