Isteri orang

Arini aq nk cter kat korang smua cter baru … Cter ni dri shabat2 yg sma hobi ngan aq jgak la … Mnat wanita muslimah ni … Ni cternye …
Aq nma man ( bkan nma sbenar ) bkerja sbagai pgawai pmasaran la kpada sbuah syarikat .. Aq ni kerap travel ke mrata tmpat d sluruh mlaysia n kdang2 luar ngara jgak … Stu hri tu aq dtugaskan utk brtemu vendor utk syarikat aq ni … 
Aq ni mmg ska drive sorang2 tenang rasanya n aq ska drive wktu mlam ( siang pnas ) … Aq dtugaskan utk ke pntai timur so aq drive la ke jlan yg slalu dilalui utk ke pntai timur … Mmg jlan tu bukit bukau n slalunya rmai orang lalu jlan tu tp mlam tu mcm aq sbijik keta je nsib la keta cmpany bru lak tu … 
Smpai ja d stu slekoh aq tgok ade sbuah keta bg hazard light ( lmpu kcemasan la ) … Aq pn brhntikan knderaan utk tgok .. Pda mulanya tkut jgak tp cian jgak … Aq tgok sowang pmpuan dlam lingkungan lwat 30 an ngan suami dy yg agak tua la msa tu dlam 60 an .. 
Dlam otak aq ni msti kwin 2 owang tua ni .. Aq stop kn la keta .. Aq trun je dri keta aq lihat laki tu mghmpiri aq n brtanya ” adik blh repair keta dak ?? Keta pkcik rosak n dh lma kmi tggu kat cni … Aq tgok2 keta dy rupanya enjin dh out sbb air radiator kering so enjin overheat la .. Enjin trus jem … 
Aq brkata ” klu keta cmni pkcik kna pi bngkel la tp dkat 2 jam bru smpai pekan yg trdekat .. Aq tnya dy rupanya dy ni bru kwin ja ngan bini dy ni .. Bini mula dlu mati n ni nak blik umah la bru lpas pgi tgok umah anak laki ni … Aq trpandang bini dy n aq tgok2 …….
Bini dy taste aq weiiiiii … Muslimah dgan tdung lbuhnya , stokinnya , hnsock nya … Aq msa tu pkir mcm2 dh ni … Aq pn ckap kat dy ” pkcik ikut sy dlu g pekan trdekat pastu esok kta g bngkel swuh ambk keta ni … Dy pn angguk smua n kmi tlak keta tu ke tmpat dlam ckit sbb nnty bhaya tkut pmandu lain x nmpak …
Aq smbil2 la tgok bini dy tu … Stim weiii bdan tmbam ckit n pkai smua lbuh2 … Msa tu mncul la idea gila aq .. Dowang ambk beg dowang n msukkan lam keta aq .. Msa tu mka aq pn samar2 je biasa la dowang x nmpak ngan suasana gelap .. 
Naik je keta aq borak2 … Aq ckap pkcik ni npa blik mlam2 mcm ni lau dh tau kreta tu keadaan cmtu ?? Dy mmbalas ” pkcik pn x prasan air bocor jdi tu enjin rosak .. Aq tgok cermin blakang bini dy dh tdo agaknya … Aq tnya dy bru kwin ka pkcik ni ?? Dy blas ya sbb pkcik lma dh duda jmpa istri pkcik ni anak dara time tu bru sbulan lbih kwin … Mcm2 dh trlintas kat otak aq ni …..
Aq ni g mna2 msti spare gari ( bli online la ) n pisau rmbo lau apa3 senang tp aq rsa mlam ni brguna bnda2 ni … Aq brhnti kncing kat stu tmpat tp time tu x de keta pn so aq rsa blh la aq nk jlankan projek aq .. 
Si suami ni kuar utk nk ambik brang kat blakang n msa tu bini dy x sdar lg mgkin ltih mnunggu tpi jlan tu … Aq pn kuar la sme .. Aq slalu jgak standby kayu besbol sbb biasa la skang bnyak gangster jlan raya ( lngkah brhati2 ) .. Aq kuar bwak bnde tu n aq ketuk leher dy ngan kayu tu .. Pngsan trus owang tua tu … Slamat time tu aq stop jauh ckit dri tmpat tu so x de la owang tgok .. 
Aq pn heret owang tua tu ke tpi keta n aq gari tgan n kaki dy .. Pastu aq bkk je bonet aq ambk tuala lap keta aq ikat mlut dy kuat2 so ape2 snang … 
Aq bkk beg aq n aq ambk tuala kcik yg aq slalu spare dlam.beg ( tuala kcik lau time jogging tu ) .. Aq nk.attack bini dy lak .. Pastu aq bkk pintu blakang slow2 n time tu aq ambk mask utk ttup muka aq so dy x prasan la .. 
Aq tekup mlut dy n aq ltak pisau kat leher dy .. Aq ckap ” klu kau nk selamat baik kau diam atau kau dn suami kau aq bunuh kat cni jgak … Dy angguk pham la dlam ktakutan… Aq bringkan dy aq gari tgan n kaki dy … Mlut dy aq ikat ringkas n aq ttup mata dy skali … Msa aq gari kaki dy tu aq pgang stokin dy perggghhhh stokin tebal la sialllll… Sdap tu lau rogol …rzeki mlam ni …
Aq msukkan laki dy lam bonet n aq truskan prjalanan n aq tau ade stu prhntian lma yg x dgunakan lg la bru dbgunkan .. So aq plih tmpat tu la nk settle kn dowang ni … Msa aq drive keta aq dgar bini dy mnagis tkut n.gerak2 utk lpaskan dri ..  
Smpai je kat ctu aq tau tmpat tu sbb slalu stop relax kjap wlupn x de owang .. Aq kuarkan laki dy n aq kluarkan beg2 dowang .. Laki dy aq heret n msukkan lam.stu blik tu kat ctu ( nmpak mcm tmpat prsalinan ) .. Pastu aq kuarkan si bini dy lak .. Nk jlan g stu pn mrengek ktakutan .. Hahahha x sbar nk rsa pepek ni … Kat stu bkalan letrik n air smua dh ade cma x dgunakan lg je so snang aq wat kje … 
Aq bkk beg dowang ade bju2 n aq tgok beg si bini dy ni ade beg plastik ( bju x bsuh lg ) ade stokin n spender smua yg x bsuh lg … Aq brdirikan si bini tu n aq ckap ” kau bkk smua bju kau n cma tggalkan stokin dn spnder shaja kmudian kau pkai spender n stokin yg x bsuh lg ni” … Trketar2 dy tkut .. Dy pndang suami dy yg dlam keadaan trikat tu … Slesai dy buat tu .. Aq ikat blik mata n aq gari tgan dy kbelakang .. 
Aq tgok ade kain tuala kcik lam beg dy so aq ambk spender dy yg aq rsa blom gne aq sumbat lam mlut dy n aq ikat mlut dy 2 lpis kain .. Mmg trliur aq tgok body dy … Mmg muslimah sbb spnder dy pn besar mnutup kseluruhan lurah pepek dy .. Aq swuh dy dduk n aq bogelkan suami dy … Tua brkedut dy aq tgok kote pn entah x blh naik … 
Aq gari suami dy kat gerigi tgkap lam blik tu dgan mata n mlut trikat kuat .. Aq pn g blakang si bini tu aq tgok dy trketar2 smbil brdiri bla aq pluk je dri blakang dy trus jerit tp cma mmmmmmmmppppphhhhhhhhhhh je la kuar dri mlut dy … Aq swuh dy ikut ape aq nk lau dowang nk hdup so dy mngangguk pham … 
aq usap pepek dy emmmmmm mmg mntap n tembam lg la anak dara bru kne tebuk sbulan … Ketat lg la … Hahahahha rzeki … Dy mggeletar stim sbb aq usap pepek dy n x smpai 10 mnit trus bnjir lam spender dy … Cpt stim rpanya … 
Aq dh x than tgok bdan dy tp aq kne g jmpe vendor tu so aq gari dy dkat geriji tu n aq pastikan dy x leh bkk … Pastu aq pastikan aq buat yg sama dkat suami dy … 
Keesokkan hrinya aq dh slesai jmpe vendor tu aq pgi tmpat yg aq smpan dowang tu … Bla aq smpai aq park keta smbunyi bg owabg yg lalu lalang x nmpk .. Mmg tmpat tu gelap glerr … Aq msuk2 je dlam tu aq tgok si suami dy tu brusaha utk bkak gari tu .. Si istri plak kltihan mgkin trtdo … 
Aq ltak pisau kat lher suami dy aq ckap ” mlam ni aq ada program best utk korang hehehhehee … Mronta dy … Aq bogelkan suami dy tu aq gari atas mnelentang atas meja … Aq bkk mata dy aq ckap ” kau tgok bini kau sdap kn … Aq nk rsa blh x ?? Air bnyak ni dh lma aq x buang …. Mronta dy nk lpaskan dri … 
Aq bkk gari bini dy n aq gari tgan kbelakang … Aq msukkan tgan lam spender bini dy n aq msukkan jari lam pepek dy … Mmg ketat la sialllll … Aq main pepek dy smbil laki dy tgok .. Mnjerit dy sakit sbb aq msukkan cara ganas … 
Pastu aq bkk ikat mlut bini dy n aq pksa isap kote aq…. Emmmmmmm mmg sdap la mcm dh profesional la … Pas puas aq pncut lam mlut dy … Trmuntah2 dy … Aq ikat mlut dy blik … Pastu aq ikat mata laki dy n aq bkk mata istri dy swuh tgoj ape aq nk wat kat laki dy … 
Aq swuh dy urut kote laki dy smpai stim pastu aq nk ikat ngan getah … Bla aq ikat je ngan getah aq tumbuk telur dy … Bini dy mlupur tgok aq buat kat laki dy cmtu … Si laki dy jgan ckap la mlupur sakit … Aq sepak kote laki n telur dy .. Lpas 40 mnit aq seksa dy trus pngsan … 
Aq pn bla dy dh pngsan aq nk puaskan kote aq la plak … Aq gari bini dy atas meja lg stu aq londeh je spnder dy trus aq jilat pepek dy … Smpai mlupur dy kejang … Pastu aq msukkan la kote aq kat pepek dy … Mmg sdap la sbb bru kne tebuk so mmg ketat la … Mnjerit mmmmmmmmppppppphhhhhhh dy ksakitan sbb kote aq ni ala2 kote negro besarnya … 
Lpas 3 round aq tgok dy kletihan n trtdo … Aq bkk gari n gari tgan dy kbelakang .. Aq tgok laki dy pn dh bgun … Kote dy dh jdi warna biru mknanya darah x jlan … Aq ambk vibrator ( aq bli online biasa la utk nk main ngan pmpuan msti ade ni ) aq msukkan lam pepek dy n aq on kan bnda tu … 
Mlupur dy tp aq pksa dy brdiri n aq tgok dy trkepit2 bnda tu .. Aq bkk mata laki dy .. Aq ckap ” tgok bini kau tgah stim .. Best kn … Dy mlupur nk slamatkan bini dy … 
Mlam tu aq swuh bini dy brdiri dpan dy … Mata bini dy aq dh ikat.. Aq swuh bini dy tu urut kote laki dy tu .. Still blh naik lg .. Kli ni naik je kote dy aq ambk tape aq ikat kuat2 kote dy bg tegang … Aq ambk kayu besbol td n aq pkul kote laki dy mcm main besbol lak … Hahahahha 3 kli kne dh KO … 
Bini dy aq swuh mlutut n aq bkk ikatan mlut dy aq swuh isap kote aq … Kli ni mmg aq swuh isap smpai puas la … Aq bg dy mnum air n aq ikat blik mlut dy kuat2 sbb x nk ade bnyi … Aq ada program baik utk dy mlam tu … Hhehehehe
Aq ikat tgan bini dy kbelakang n aq bringkan dy lam posisi mniarap … Aq nk rsa lubang jubo dy lak … Aq tnya dy pnah rsa kne liwat x ?? Dy ape lg mlupur la sbb dy tau mmg sakit lau kne liwat ni ….
Aq pn londehkan spender dy aq msukkan kote aq dgan rakusnya dlm lubang jubo dy … Mnjerit n trketar2 than dy than sakitnya … Aq main 3 round jgak la mlam tu ngan dy … Lpas tu , aq ikat dy blik la … 
Lpas aq puas , aq bogelkan dowang .. Spender n stokin bini dy aq ambk buat knangan … Aq tggalkan dowang ngan baju dowang smua .. Aq bgtau lau dowabg bgtau ape yg brlaku slain rompakan aq akn sebarkan gmbar bogel bini dy .. Dy angguk pham … 
Aq tggalkan dowang cmtu je n lpas 2 hri aq dgar ade owang jmpe dowang n dy buat knyataan drompak .. Hahhahhaha puas aq rsa bini dy … 

Sekian ……