Ksedapan malam

Dh lma x update crita bru … Hehheheh .. Kbetulan mlam ni aq ada crita baru yg hsilnya pnah shabat sehobi lakukan … Ni ksahnya 😁

Stu hari tu aq jlan2 area kwasan umah aq ni ( biasa la nk cri pmpuan brstokin ni ) smbil2 aq naik mto aq trjumpa la ade stu gerai ni jual pisang greng … Aq pn singgah la nk bli .. Sowang mkcik n anak dara dy … Mata aq pn liar la tgok bwah … Mmg trduga anak dy mmg pkai stokin …

Mcm x jdi aq nk bli greng pisang tu .. Adik aq trpcak trus … Aq bla tau dy tu pkai stokin mcm kreteria aq nk aq pn mngintip la slama beberapa hri … Aq g bli greng pisang tu tiap2 ari smata2 nk cri imformasi brkenaan mkcik ni n anak dy …

Stu hari tu anak dy tnya aq ” abg ni orang sni ke ?? Tiap2 ari abg bli greng pisang kt adik ?? Bla dgar je cmtu adik aq dh mronta lam sluar ni … Aq jwab la ” abg bkn asal orang sni tp biasa la buat kje area cni kne la stay cni kn “…. Mak dy pn ramah … Dy ni umo 25 dlu kje tp x ssuai dgan jiwa so stop kje tlong mak dy niaga …

Aq tgok bdan dy pn mmg A la .. Tetek dy pergghhhh mnimbul je rse bra saiz pling besar la … Dy plak pkai tracksuit klabu n jnis getah tnduk je nmpak urat spndernya … Stokin lak wrna ikut sluar n tebal pendek lak tu … Mmg stim abih aq ..

Kak n abg dy smua kje jauh n mak dy plak brniaga ni nk hlangkan bosan je kat umah … Dy dduk ngan mak dy je … Aq pn trpkir idea jhat aq dh la …

Stu hari tu bla dy n mak dy nk blik naik mto aq follow nk tgok umah dy … Dowang dduk kg blakang tman tmpat aq ni .. X jauh sgt n kg ni smuanya jnis x rmai pnduduk ( mcm tanah lot jgak la ) ..rumah dy mmg clear la sbb blakang umah dy tnah ksong n umah dy plak hjung skali … Hahhahahhha mmg mudah la aq nk cri pluang …

Tiap2 pgi aq usha dy msti g psar ngan mak dy bli brang kperluan mniaga … Kul 2 dh start mniaga n kul 7 bru smpai umah … Stu hri tu aq nk buat mcm mna nk rsa bdak ni tp brulang kali ( biasa la first time ktakan ) .. Aq intip umah dy slama 2 mggu …

Stu hari tu , aq tgok dy n mak dy kuar dri umah pagi pastu aq pn mnyelinap msuk la umah dy mlalui tgkap dapur … Msuk je aq trus cari blik dy .. Aq msuk je lam blik dy aq tgok almari dy brsusun dgan spnder , bra n stokin dy .. Aq tgok ada la dlam 5 -6 psang … Tpi tu plak ade la dy lipatkan tuala kcik ( tuala goodmorning tu ) bnyak jgak biasa la mniaga kn pluh so dy gne utk lap peluh time mniaga la tu … Mudah kje aq utk ikat dy …

Tgah aq slongkar blik dy balik lak … Brterabur aq mnyorok bwah ktil dy … Lbih kurang sejam dy kuar blik utk mniaga … Aq mulakan proses nk rogol dy … Brang2 smua dh settle .. Aq tgok 2 psang spnder n stokin dy x bsuh mgkin x smpat kot … Bau peluh celah pepek dy peerrrrggghhhhhhh mmg trbaik la broooooo

Mlam tu aq tggu lam blik dy tgok dy blik … Settle smua angkat brang dy msuk lam blik dy utk rhat .. Aq mnyorok blakang pntu … Dy msuk je dlam blik dy ttup pntu aq serkap mlut dy … Aq ltak pisau rambo kat lher dy … Aq ckap ” nk aq bnuh kau ngn mak kau atau kau nk diam .. Dy angguk pham …

Aq ambik tuala yg dy lipat tu aq sumbat dlu lam mlut dy pastu aq trik tgan dy kbelakang aq gari trus … Aq ambik tuala n aq ikat mata dy … Pastu aq gumpal spender dy yg x pkai lg aq sumbt lam mlut dy n aq ikat mlut dy dgan 2 lpis tuala … Aq bkak mata n gari aq swuh dy bkak smua kcuali spnder n stokin klu x mak dy aq bunuh .. Dy bkak stu perstu n aq swuh dy pkai spnder n stokin yg x bsuh td …

Lpas tu aq ikat blik mata n tgan dy .. Aq brdiri blakang dy n aq urut pepek dy …mmg tmbam la
.. Sdap ni lau main mlam ni … Mmg dara la weiiii…. Aq pn lpe yg esok dowang x mniaga so blh la aq luangkan msa ngan dy kn hahahahahahaha….

Aq tolak dy atas ktil n aq gari kaki dy … Aq mniarap atas dy aq ckap ” mlam ni kta buat sex k tp jgan bsing nnty mak dgar n lau mak kau dgar aq rogol mak kau skali k” … Mngis dy bla dgar cmtu n lpas tu je aq dgar mak dy pggil dy ajak kuar mnum skali .. Aq ltak pisau rmbo tu n aq bkak mlut dy n aq swuh dy ckap dy rse x sdap bdan n nk tdo … Mak dy swuh rhat n mak dy kuar sorang … Aq ikat mlut dy blik n aq kta ” bgus la kau ni jpg kta buat sex k aq bg air kau kluarkan abih yerrrr … Mlupur dy tkut …

Aq dgar je mak dy kluar … Aq ikat dy position X la ( mcm lam cter sex pksa tu ) n aq ltak kn bntal bwah punggong dy bg snang aq nk enjut dy … Aq bkak sluar smua n aq bring sbelah dy … Aq usap tetek dy , isap ttek dy … Mmg sdap la ttek dy dh la besar knyal lak tu dara la katakan … Slllrrrpppppppp aq jilat tetek dy … Mronta aq buat dy … Aq jilat trun ke celah kangkang dy … Aq cium bau spnder dy ummmmmpppppphhhhh sdap glerrrrr bau dy … Bau peluh tu …

Dy mronta mmmmmmppppphhhhh x nk bg aq bkak spnder dy … Aq trik slow2 n bkak spnder dy … Aq jilat pepek dy … Brair trus aq tgok pepek dy … Pastu aq jilat smpai ke kaki n trus je stokin dy … Stokin dy pn bau mmg sdap broooo dgan bau peluh biasa la sharian brjalan dgan bau peluh smua ckup la ..

Aq pn rapikn dy n aq naik atas dy aq ltakkan konek aq kat tgah2 tetek dy … Aq uli tetek dy dgan kote aq … Urrrhhhhhhhh mmg sdap la trus trpacak thap mximum … Aq dh x than trus aq urutkan konek aq kat bibir pepek dy … Mronta dy .. Mnjerit x yah ckap la mmg kuat tp nsib la aq ikat mlut dy 2 lpis tuala jdi dgar samar je la … Aq trus msukkan konek aq dlam gua yg belum ada mkhluk terokai …

Aq msukkan dgan keras la sbb pepek dy ketat gler biasa la dara kn … Darah pn mleleh tndanya dara dy dh hlang n dy pn mronta sakit …. Aq rsa mcm trkoyak lubang dy tu tp aq tgah sdap mmg aq x kira la … Aq enjut pnya best n aq pncut kt dalam … Time aq nk bg round ke 2 mak dy blik … Mak dy ktuk pntu n dy nk mnjerit .. Aq cpat2 ttup mlut dy n ltak pisau kat lher dy … Aq ckap ” lau kau bsing mak kau akn jdi mcm kau hahhhaha … Aq mngis menahan skit konek aq msih kat dlam lg …

Mak dy blah n aq dgar mak dy msuk blik mgkin nk tdo … Aq truskn la mngenjut dy … Mlam tu sjr aq hentam dy 4 round … Smpai lunyai lubang pepek dy aq krjakan … Dy pn lemah smpai x mmpu nk mnjerit … Aq bsik kat dy ” bnda ni sape2 pn x blh tau .. Kau buat mcm x de pape brlaku mlam ni .. Aq prhatikan kau dri jauh n klu aq tau kau bgtau polis atau sape2 aq rogol n bnuh mak kau n kau skali … Aq akn dtang lg utk puaskn nfsu aq n tggu aq britau kau n aq nk kau puaskn aq nnty … Aq tnjukkan gmbar bogel dy yg aq smpat ambk sbelum aq rogol dy td .. Aq kta lau dy nk gmbar dy trsebar n aq bunuh mak dy n dy skali dy bgtau la sape2 pn…  Dy angguk pham mgkin tkut aq apa2 kn mak dy …

Dlam kul 5 pg aq nk kuar aq bkak gari smua n aq tgok dy pngsan kletihan … Aq ambk spasang spnder n stokin yg dy pkai tu utk buat bau wktu tdo hahahah … Aq tggalkan dy dgan mlut trikat n pkai stokin dlam bogel atas ktil …

Ari dy start brniaga blik aq jmpa dy msa aq nk bli greng pisang dy , mke pucat je n aq tgok dy still pkai stokin lg … Jlan pn mengengkang sbb skit pepek la tu … Aq tnya dy npe mke pucat dy kta x shat … Mak dy smpuk ” biasa la period la tu ko x kn x tau pmpuan ni dtang period je msti x shat ” aq trsenyum tp dlam hati puas aq krjakan dy aritu …

Nnty aq critakn lg cmne aq krjakan dy puas2 bila aq smbung crita ni … Sekian ……..

Guru kafa 1

Berdekatan dgan umah aq ni ade la stu skolah agama( KAFA ) x smpai 100 mter .. Aq ni jnis mata liar ske tgok lam skolah tu kot2 ade pmpuan yg spesies yg aq mnat iaitu muslimah brstokin … Trnyata mmg ada la kn …

Fntasi aq mula dgan ganas n kli ni aq nk culik pmpuan yg mnjadi plihan.hati n aq buat dy sbgai slave dlam umah aq … Bla aq x nk je aq jual la kat siam … Hahahaha

Nk djadikan cter , aq blik kje aq jmpe sowang pmpuan ni pkai purdah , tudung lbuh , bdan lak tmbam , brstokin tebal lak .. Aq slidik dy tu dlu .. Aq tgok dy jlan dpan umah aq … Aq pn ekori dy .. Dy sewa umah sowang akak ni jiran ctu jgak ..

Ooooo pmpuan ni la yg akak tu cter sewa blik umah akak tu … Akak ni dh kwin tp suami dy dduk luar ngara so dy ngan ank sowang tggal umah tu ..dy pn sewa blik umah tu nk bg kurangkan beban dy sewa umah tu x sngka lak pmpuan purdah tu sewa umah dy …

Aq pn ekori pmpuan tu pgi esok hrinya , mmg btol sngkaan aq dy kje kat skolah kafa tu … Aq pn tgok gerak geri dy smua … Tiap2 ari dy akan lalu dpan umah aq utk nk blik umah … Aq dh siap blik utk aq smpan n seksa dy la …

Stu hari tu , aq rncang cmne aq nk msuk umah dy nk ambk pkaian dlam n stokin smua .. Aq tgok akak tuan umah tu kmas beg msuk lam keta … Aq ni rajin main ngan anak dy … Time kak tu lalu je dpan umah aq than tnya nk g ttgesa2 … Dy ckap nk blik kg mak dy skit … Aq pn mmbiarkn dy pgi

Aq msuk lam umah aq pkir snang utk aq culik pmpuan tu sbb dy mmg tggal sowang la … Mlam tu aq plan cntik2 … Pmpuan ni bgusnya dy x de knderaan jdi dy g mne pn jlan kaki or dy g ngan akak tuan umah dy tu jdu snang la plan aq ..

Mlam tu aq slow2 g umah akak tu .. Kwasan tu agak clear sbb blakang ngan hutan so mmg cun la ..  Aq mnyorok kat blakang umah dy smpai pagi … Mngantok aq dibuatnya tp pepek pnya psal aq relakan … Bla pgi tu aq trsedar dy kuar g kje … Aq pn mla projek aq umpil pntu dpur .. Mmg nsib aq grill umah tu x blh knci so aq bkak pntu kayu je la ..  Hmmm snang kje aq …

Aq msuk lam umah dy aq bkak n slongkar smua blik … Last skali aq tgok blik pmpuan tu … Msuk2 wngi gler .. Mncacak kote aq impikan pepeknya bau sperti tu la .. Aq slongkar blik dy cri tuala kcik utk nk ikat mlut dy smua … Aq jmpe stokin , bra n pnties yg x bsuh lg … Bau dy wngi bhaiiiiii .. Pndai dy jge pepek dy …aq ambk je smua tu aq msukkan lam plastik …

Ptang tu aq tau dy blik kul bpe n aq dh standby dgan pisau … Dy msuk je blik tu aq pluk n aq tekap mlut dy dgan tgan ” diam klu ko nk hdup ” dy ngngguk pham … Aq rentap purdah dy aq sumbat mlut dy ngan tuala kcik .. Aq tolak dy kat dinding n aq gari tgan dy la .. Pastu aq ikat mata dy n aq bkak mlut dy .. Dy mrayu jgan apa2 kn dy .. Aq ckap aq nk dy … Hahahahaha trdiam sketika dy .. Aq glung spender dy bru bsuh aq sumbat lam mlut dy n aq ikat mlut dy 3 lpis … Pastu aq bgun kn dy n aq bkak mata dy aq ckap ” aq nk ko.bkak smua pkaian ko cma tggal stokin , spnder shaja …

Dy glengkan kpala ” aq ckap lau ko nk.hdup ikut ckap aq lau x aq rogol n bnuh ko dsini ko nk ?? So dy ikut … Slesai dy bkak smua aq swuh dy pkai lg 3 psang stokin n spnder yg dy x bsuh lg … Hahahaha lau ikut aq rogol kat ctu je …aq swuh tgan dy kbelakang n aq cpat gari tgan dy .. Pastu aq ikat mata dy ..

Aq pn pluk dri blakang aq bkak kangkang dy .. Aq pgang atas spender dy …. Perrrggghhhhh tmbam sial pepek dy … Aq pgang je dy mronta kpitkan kaki dy … Yg ni mmg dara lg …

Aq tgok tetek dy pn pink so mmg lpas ni sdap la kote aq msuk pepek dy … Aq pluk dy n aq ckap ” lpas ni ko akn jdi hamba aq smpai aq puas n ko akn tggal drumah aq .. Mlupur dy dgar tu … Hahahahaha

Aq pn gnakan chlorophome ( bg pngsan orang ) n aq tekapkan kat hdung dy … Mla2 mronta2 lpas 30 saat dy diam sbb pngsan … Hahahahaha aq brasa puas hati dpat pmpuan ni …

Lpas dy pngsan aq bringkan dy smentara tggu mlam utk aq bwak blik dy ke rumah aq … Aq pn main rngan2 la ngan dy … Lau ikutkan aq nk je aq bg kote je kat dy tp x feel lak … Aq selak spnder dy mnampakkan pepek dy yg pink … Skali pgang pejal gler … Kote aq mronta2 nk pepek dy tu …

Mlam je aq dukung dy trus aq slow2 bwak dy ke umah aq … Blik dy aq buat mcm x de ape2 n bukti smua x de sbb aq pkai glove so x de la cap jari … Aq bringkan dy kat ktil aq sdiakan kat umah aq tu … Aq bkak smua ikatan n aq lap satu bdan dy ( utk mnjamin ksegaran bdan hahahahahah) .. Lpas smua aq dh siapkan aq ikat dy blik dlam posisi X …

Aq pn rhat kjap n aq dgar suara dy mnjerit n mronta … Aq cma tggal boxer je ( dh ready kn ) pastu aq naik atas ktil aq bsik kat tlinga dy ” relax ye mlam ni aq ikat mlut tgan mata n kaki ko spaya ko x gerak n aq nk ko rse besar ke kcik btang aq yerr “”

Mlupur la jwapannya … Aq bkak boxer aq n aq naik je atas ktil trus dy mronta nk lpaskan dri … Aq naik atas dy aq jilat tetek dy emmmmmmmm sdap gler weeeiiiiii
Dy mnjerit mmmmmmmmmmmmmppppppphhhhhh sbb mluy dy aq ikat kuat

Lpas tu aq jilat smpai pepek dy … Aq geselkan kote aq kat pepek dy … Mronta dy x nk .. Aq pn x than so aq londehkan spender dy n aq msukkan kote aq kat pepek dy ..  Ktatnyerrr mmg jgan ckap la dara fuhhhhh sdap gler …

Dy mngerang kuat btol mgkin sbb aq pksa kote aq msuk n pepek dy cnfirm trkoyak … Aq enjut dh 4 round x sdar sbb sdap sgt … Aq nk enjut utk last round dy dh pgsan mgkin sbb x than sakit …

Bersambung …..