Jiran ustazah muda

Hiii smua .. arini aq akan mneruskan cter sex aq la … Aq brpindah dri tmpat umah sewa aq lma sbb aq dh bwink ngan 2 branak muslimah tu n atas sbb kne tukar krja ke daerah lain …

Aq mncari umah sewa sbb aq x nk dduk kuarters( x best sbb x blh buat sex lam umah bahaya ) .. Aq mncari la umah dkat ada stu tman x besar sgt brhampiran tmpat kje aq ni … Tmannya lbih kurang 80 bji umah je …

Aq brpindah ke stu .. Aq ni ramah owangnya nk jga brjumpa ngan jiran2 ctu … Aq x pnah tgok jiran aq yg beselang ngan umah aq ni .. X pnah tgok dy kat luar umah .. Aq blik je kje lpak ngan owang kwasan ctu bnyak yg dh pncen n kwasan owang tua2 la ktakan ..

Stu hri tu aq tgh cuci keta nmpak pmpuan pkai purdah bwak keta stop kat umah selang jiran aq … Sebelah umah aq ni ksong n umah aq ni corner lot … Sbelah hutan n sbelah lg ni umah ksong … Dy dduk sbelah umah ksong tu la … Aq tgok2 mmg pkai pudah … Adik aq memacak naik …

Aq tgok dy kuar awl pagi n time aq blik kje keta dh ade … Aq siasat rupanya cikgu skolah rendah agama kat umah aq ni … Stu hari aq lpak2 ngan pkcik kat umah aq ni , dy lalu ngan keta aq pn tnya la sape jiran sy tu ?? Pkcik tu ckap cikgu tu la bujang bru pndah 6 blan lpas .. Dy ngajar kat skolah tu la … Tggal sorang plak … Aq dgar je cmtu mcm2 brlegar di otak aq nk buat kje jhat ni …hheheheh

Aq prhatikan smua gerak geri dy … Stu hari tu aq bgun awl pagi aq tgok dy tgh sidai kain … Sidai kain pn pkai purdah jgak… Aq x than dh … Aq mula pkir idea jhat … Aq tgok dy sidai spender bju dalam n stokin dy … Stokin tebal la weiii .. My favourite … Mcm stokin laki pnye …

Stu hari tu , aq mnyelinap msuk lam umah dy … Aq msuk ikut bumbung umah .. Aq msuk umah dy mmg tratur smua … Aq msuk je blik tgk pkaian muslimah smua x de sluar jeans ape pn .. Smua jubah n bju kurung je

Aq pn mula slongkar blik dy … Ade jgak sluar dlam yg blom bsuh skali bau perrggghhh bau pntat dy wangi bhaiiii ..emmmmm

Pastu aq blah dri umah dy n aq tau dh cara2 nk msuk umah dy … Sminggu lpas tu aq nk realisasikan impian aq … Ngeri ni cuti ari jmaat so aq pn target hri khamis .. Khmis mlam jmaat kn hri yg afdal utk buat sex hahahaah ( alim la plak )

Aq msuk umah dy dri pntu blakang sbb blakang umah aq ni hutan ckit so clear la … Aq msuk sbb aq tau cara yg aq msuk dlu .. Aq trus je msuk blik dy .. Aq tgok ade 3 psang stokin tebal n ade la spnder n bra yg x bsuh lg … Aq slongkar blik dy cari kain utk ikat mlut dy n trjumpa la tuala kcik tebal … Mmg cun la ..

Aq trus ltak atas ktil siap dgan spnder n stokin tu … Tggu msa dy blik je .. Dlam ltih mnunggu tu aq dgar ade owang bkak pntu pgar luar .. Wowwwww dy dh blik … Aq smbunyi blakang pntu .. Dy msuk lam umah bla dy msuk je blik dy tgok smua bnda atas ktil tu dy brlari kuar nk mnta tlong … Aq lari ikut dy ttup mlut dy n aq ltak pisau kat leher dy n aq ckap ” klu nk hdup ikut ckap aq atau aq kelar leher kau ” mggeletar dy .. Aq trus kluarkan gari trus gari tgan dy ..

Aq bwak dy msuk lam blik aq bkak tudung dy smua … Dy mrayu jgan ape2 kn dy … Adik aq dh mronta nkkan pepek ni … Aq ttup mata dy n aq gumpal sluar dalam dy sumbat lam mlut n aq ikat 3 lpis mlut dy … Mmg dgar mmmmmpppphhhhh je la … Pastu aq bkak gari aq halakan pistol aq kat dy ( pistol bli kat siam yg tmbak cicak tp nmpak sama hahahah) aq swuh dy bkak smua tggal stokin ngan spender je … Dy bkak smua dgan mlut trikat cmtu … Aq swuh dy pkai spnder n stokin smua tu … Abih dy pkai smua aq gari dy blik … Aq swuh dy brdiri tegak bkak kangkang dy n aq cium pepek dy … Peerrggghhhh bau dy mngagumkan la … X tau nk ckap …

Aq swuh dy jlan n aq tolak dy atas ktil .. Aq gari bntuk X la atas ktil … Aq bg dy pngsan gne ccair chloroform … Aq lap bdan dy smua dlu .. Aq ttup lgsir x nk bg owang luar nmpak n aq knci smua lngkap la … Dy sdar kul 9 mlam cmtu la … Mata aq bkak … Dy mronta nk lpaskan dri … Mnjerit kaw2 dy … Aq pn dh hmpir 2 blan x buang air n dh pnuh tkung air mani aq ni …

Aq bkak bju dpan dy tggal boxer je .. Aq baring tpi dy n aq ttup mata dy … Pastu aq bsik kat dy ” kau hayati ye syg , aq nk servis kau malam ni … Kau cma rsa sdap x batang aq msuk lam lubang kau n kau rsa nikmatnya k hahahha ” mronta la dy … Aq bkak dy pnya spnder aq jilat dri leher smpai tetek n aq tgok spnder dy dh bsah ..

Aq pn londehkan spnder dy peerggghhh gua yg x prnah diteroka .. Pink la sial dgan tembam smua ckup pepek dy .. X sia2 plan aq … Aq pn jilat pepek dy mronta cm owang gila dh … Aq trus nk msukkan adik aq … Dy mronta x nk bg adik aq msuk tp dh trlambat x leh wat pape … Aq msukkan trus adik aq lam lubang dy .. Pnya la ketat .. Aq msuk ke smpai abih aq rsa mcm dy pnya trkoyak ckit ..

Mnjerit sakit dy .. Aq enjut dy 4 round mlam tu …. Aq pncut dalam smua n Smpai dy trketar2 sakitnya … Aq pn ltih n trtdo … Bgun je esok tu .. Aq bkak gari dy n aq gari tgan dy kbelakang … Aq bkak ikat mlut dy aq swuh dy isap adik aq … Dy kne pnya isap sdap weiiii … Bla dh puas aq ikat blik mlut dy … Aq cntinue la enjut dy … Aq rogol dy 2 hari brturut2 smpai lmbik aq buat …

Time aq nk blik aq bkak shelai spnder n spasang stokin dy pkai aq ambk buat knangan .. Aq pksa dy msuk blik air … Aq ikat dy kat grill tgkap toilet dy tu aq kangkang kn dy aq rogol dy skali lg .. Pastu aq cuci dy bg brsih la bg x de kesan lau dy nk report polis pn ..

Aq bwak dy naik atas ktil dy lap smua n aq tnjuk kat dy yg aq dh ambk gmbar bogel n gmbar sex dy ngan aq .. Aq ckap ” klu kau report polis or bgtau sape2 ape yg jadi kau akn jdi popular kat dlam intrnet , aq akn sebarkan gmbar bogel kau smua .. Klu kau x nk ikut je arahan aq .” dy ngangguk pham .. Aq pn ikat tgan dy pkai tali biasa snang dy nk bkak …

Aq tgok ari isnin tu dy x kuar umah mgkin mc la kot hahahahaha …
Keesokkan hrinya dy kuar g kje … Aq ekori dy n aq tgok dy kuar g kdai sbelum smpai skolah .. Cara jlan mengengkang jgak la .. Mgkin sakit la tu kne ngan adik aq …

Pepek dy mmg ketat la … Fuhhhhh ttbaik la … Puas aq tkung air mani dh ksong … Agak pnuh nnty aq pgi lg tp hari2 aq tgok dy mcm biasa x de pape2 jdi .. Tkut la tu bla aq ancam mcm tu … Mcm ni la aq ikat dy ..

Bersmbung …