Dendam 2

Smbungan dri dendam 1

Lpas aq mniarapkan salmah , aq usap punggong dy smbil ckap ‘ pnggong ko ni still mntap lg n slama beberapa ari aq kt sni aq akn bg pakej servis trbaik kat ko k ‘ smbil usap punggong dy yg mntap tu…. dy still mcm nk lpaskan dri … mmmmmmmpppppppphhhhh je kuar dri mlut dy ….

Aq pn trus bka gari tgan dy n gari pda ktil n pksa dy bkak kangkang dy … dy mraung la … aq kuarkan vibrator tu n aq londehkan smua spnder dy … mnampakkan pepek dy yg x pnah dtrokai slain suami dy … kote aq dh x than gler n tegang thap x leh kwal dh ni …

Aq bkak smua tggal boxer je … mmber aq tgah relax dluar tggu laki dy sdar dri pngsan … aq baring atas salmah n ckap ‘ aq nk rsa pepek ko ni … kta wat slow2 k … mlut dy kumat kamit mnta prtolongan … mmmmppphhhhhhhhhh smbil mronta … aq ketawa n aq start jilat bdan dy , aq uli tetek dy …

Dy pn dh x mmpu mlawan … aq trus jilat pepek dy n time tu dy mronta mcm disula … aq ambk bntal n ltak kan kt bwah pnggong dy utk mudahkan lg krja aq … aq slow2 urutkan btang aq kat pepek dy …aq msukkan trus scara kasar kote aq lam pepek dy n dy sperti trsentap .. pepek dy ktat jgak wlupn dh umo stengah abad ..

Aq enjut dy smbil aq tu aq dgar samar2 ” tlong encik sakit ” aq tekap tgan aq atas mlut dy … aq main ngan dy 4 round mlam tu n aq tgok air pepek dy mcm empangan pecah … aq pncut dalam n yg tu buat dy puas n x lrat nk mlawan hnya mmpu ikut je .. lpas puas aq pkaikan blik spnder dy n aq tdo smbil pluk dy n tgan aq dlam spnder dy …

Mnjelang suboh , aq trjaga n time tu kote aq stim lg mgkin sbb ksejukkan … aq selak spnder dy n aq rogol dy lagi … dy dh x mmpu btbuat apa2 n biarkan aq mrogol dy … lpas puas aq bgunkan dy … aq gari dy pda katil posisi mlutut atas ktil … mmber aq sdar dri tdo … laki dy pn dh sdar … aq bkak ikatan mlut salmah n aq pksa salmah isap kote aq .. mmber aq heret n ikat laki dy kat kerusi n pksa dy tgok bini alim dy isap kote aq … dy mronta n aq pksa telan dy telan air mani aq … mmber aq dtang kat aq n ckap ‘ bkak mlut betina ni aq nk bg dy rsa air kncing aq .. salmah dgar tu je trus nk mnjerit tp x smpat … mmber aq sumbat kote dy lam mlut salmah n pksa salmah telan air kncing dy …

Salmah mlupur lemas telan air kncing mmber aq … aq pksa dy telan air kncing n aq ikat kmbali mlut dy … mmber aq ikat kaki laki dy pastu aq bkak ikatan mata dy … aq pluk dy dri blakang smbil orgasm dy atas ktil … mmber aq kangkang kn laki dy n mmber aq sepak kote laki dy … senak trketar2 laki dy … bini dy mmpu mnjerit mmmmmppphhhhh n x mmpu wat pape … pastu mmber aq baringkan laki dy lam mniarap n msukkan botol kaca redbull lam jubo laki dy … laki dy mronta mcm nk mati …

Pastu aq tgok mmber aq ikat kaki laki dy tu rapat n mnyebabkan skit yg amat sgt la … lpas 20 mnit mronta akhirnya laki dy pngsan … aq heret laki dy dpan salmah n ckap aq nk kote laki ko mati pucuk slamanya … salmah mmpu mnagis n mrayu spaya aq x buat cmtu … mmber aq heret laki dy kluar n aq trus naik atas ktil n kmbali ikat mata dy … aq buat salmah lam posisi doggy n aq rogol dy dri blakang … hmpir 3 round aq krjakan salmah tu ..

Mlam tu aq ngan mmber aq mrancang aktiviti sterusnya … mmber aq ckap dy nk bkar kote si laki tu dgan bunsen burner yg kmi bwak … aq gtau aq nk seksa bini dy … mlam tu laki dy x bgun lg so aq tiarapkan salmah n aq ckap kat dy ‘ aq nk rsa lubng jubo ko ye ?? kemut kuat2 tau ‘ dy mrasakan sakit yg akn dlaluinya n dy mronta atas ktil …

Aq pn tnpa buang msa aq lndehkan spnder dy aq msukkan kote aq lam jubo dy … ahhhhhhhhhhh …uuuuummmmppppp ketat gler jubo dy … salmah lak mnjerit kesakitan dan akhirnya pngsan ksakitan… aq sdarkan dy lpas beberapa jam pastu aq liwat dy lagi tp kali ni dpan laki dy …

Pas puas aq liwat n rogol dy … aq ambk dildo n aq msukkan lam pepek dy .. aq msukkan dildo pastu selitkan dlam spender dy so bnda tu x kn kluar .. aq msukkan kat pepek n jubo dy … aq tnjuk kat laki dy … dy mrengek mnta tlong skit pepek dy …

Smbil tu jgak mmber aq ikat laki dy pastu mmber aq pijak kote laki dy n sepak2 kote laki dy … sparuh mati mmber aq krjakan dy … lpas puas aq seksa salmah aq bkak smua biar bogel aq bwak msuk blik air aq bg mndi n aq liwat skali lg … Aq bwak dy atas ktil aq bringkan dy aq jmpe timun lam ptiais dy so aq sumbat lam pepek n jubo dy .. Mraung dy .. Aq ikat atas ktil n laki dy aq ngan mmber aq bwak kat ktil ikat tpi dy n kmi tggalkan dowang mcm tu …

2 hari lpas tu aq tgok polis rmai dpan tu .. dua2 ekor tu mngalami kcedraan fizikal n mntal yg truk kmi buat .. puas hati aq … hahahahahaha

Sekian crita seks stokin aq …

Kakak sahabat lama

Arini aq nk cter pasal aq jmpe kwan lama aq … aq ada sowang kwan dduk area umah fmily aq ni dlu pastu dy pndah .. dh lma x jmpe kiranya .. nk djadikan cter aq jmpe dy dkat ngan umah sewa aq ni …

Mcm jejak kasih la ctanya .. dy ni ade 3 owang kak .. 2 owang bru ja kwin .. yg kak dy sulung x kwin lg .. aq pn pgi la umah fmily dy yg kbetulan dkat ctu jgak ..

Agak sejam aq smbng ngan owang tua mmber aq ni kak dy yg sulung tu bru blik kja .. mak aiii muslimah bhaiiii… aq tnya mmber aq tu ni kak dy yg dlu hngusan tu ke ( time bdak2 la ) dy ckap ye la …

Kak dy blajar kat mesir pastu blik jdi ckgu kat skolah agama kat umah sewa aq ni … aq pn tgok muslimah gler pkai stokin jenis tebal n korang pn tau jnis tebal ni mmg favourite aq .. dy pn knal aq smua la …

Parent mmber aq ni dduk kat pndok mngaji ( mndalami ilmu agama la ) n jrang kat umah sbb dowang mnetap kat sna kdang 2-3 mnggu skali bru blik .. kak dy yg lain smua da kwin so dduk ngan suami la … dy kta umah tu kak dy yg sulung ni dduk sowang je ..

Aq pn bla dgar mcm tu biasa la otak dh brfikiran negatif la … mmber aq ni blajar lg kat keyel so dy pn mmg jrang blik la … aq lpak ngan dy sminggu dy pn blik ke U dy …

Aq ngan parent dy mmg baik la … nak djadikan cter stu hari tu parent dy blik pondok n kak dy tggal la sowang2 … mak ayah dy pesan kat aq swuh tgok2 umah dy biasala umah tanah lot jiran ade mcm x de je …aq pn tiap2 ari g la tgok umah dy …

Stu hari time aq ronda2 dpam umah dy tgok kak dy bru blik kje … Trun je dri keta tgok stokin tebal warna klabu . My favourite type n colour … Naik trus adik aq ni … Mula la prancangan idea gila aq …

Aq buat prancangan ala2 nk mrompak la tp nk rsa pepek hhahahaha … Aq tgok masa yg ssuai n aq target hari yg dy cuti n parent n mmber aq ni x blik umah … Kak dy ni jnis x pnah kuar lpak2 ni so snang la kje aq … Ari jmaat pagi aq msuk umah dy ikut tpi sbb umah dy ni yg ping hjung so mmg snang la …

Aq try tingkap kot2 ade yg x knci n mmg rzeki aq la tgkap blik mmber aq mmg x knci … Dgan snangnya aq.msuk ikut ctu la ….blik kak dy ni nom 2 … Aq pn msuk2 dlam blik aq slongkar almari smua la jmpe la smua bnda aq nk .. Stokin ,tuala kcik ,spnder smua ade lngkap n dy ssun dlam stu rak brasingan .. Hahahah snang aq wat kje

Aq sdiakan pralatan aq n tbe2 aq dgar kak dy blik … Aq pkai topeng n dy msuk je blik aq trus serkap mlut dy … Dy mronta la n bla aq tnjuk ja pistol trus diam … Aq gari tgan smua n dy ikut ckap aq mgkin sbb tkut kot …

Aq swuh dy bkak smua smpai tggal spnder n stokin je n dy pn dgan cpat bkk .. Aq gari tgan dy kbelakng n mlut smua aq dh ikat rapi .. Aq ikat mata dy pastu aq swuh dy kangkang … Aq kta kat dy ” mlam ni kta enjoy 2 owang k .. Dy glengkan kpala n aq ckap dh trlambat syg … Skang ko mlik aq ” hahahahah

Aq pluk dri blakang n aq msuk tgan aq lam spnder dy trus aq usap pepek dy … Mnggeletar kaki smbil brdiri .. X smpai 10 mnit dh kuar air …

Pastu aq tolak dy atas ktil n aq ckap kat dy ” ko kemut k bla adik aq msuk k bru best .. ” mngis dy … Aq tggu smpai mlam n aq dh x than ni … Adik dri td x trun..

Aq g atas ktil gari tgan atas ktil aq buat cara ksar la kat dy … Otak msa tu dh mcm x btol … Aq lndeh sluar dlam dy … Smbil mlut trikat tu mnjerit gla la dy .. Mronta2 … Aq kangkang kn dy trus aq msukkan adik aq dgan ksar la …

Mnjerit la dy n aq rsa pepek dy mcm trkoyak ckit … Aq pn naik gla la enjut dy … Time tu aq buat dy mcm tunggang kuda … Mlupur dy 4 round kne ..

Aq ambk gmbar dy n aq ckap aq akn kmbali lg … Aq bkak spnder n stokin dy aq ambk wat knangn .. Aq ckap kat dy buat mcm x de ape jdi .. Klu report polis aq sebarkan vdeo n aq nk bnuh parent dy … Dy angguk pham ..

Aq pn ikat dy simple n aq blah la … Keesokkannya dy sidai kain n jlan pn mcm skit pepek … Jlan pn mngengkang … Puas siallll pepek dy mmg sdap …

Ade msa aq smbung lg part 2

Jiran ustazah muda

Hiii smua .. arini aq akan mneruskan cter sex aq la … Aq brpindah dri tmpat umah sewa aq lma sbb aq dh bwink ngan 2 branak muslimah tu n atas sbb kne tukar krja ke daerah lain …

Aq mncari umah sewa sbb aq x nk dduk kuarters( x best sbb x blh buat sex lam umah bahaya ) .. Aq mncari la umah dkat ada stu tman x besar sgt brhampiran tmpat kje aq ni … Tmannya lbih kurang 80 bji umah je …

Aq brpindah ke stu .. Aq ni ramah owangnya nk jga brjumpa ngan jiran2 ctu … Aq x pnah tgok jiran aq yg beselang ngan umah aq ni .. X pnah tgok dy kat luar umah .. Aq blik je kje lpak ngan owang kwasan ctu bnyak yg dh pncen n kwasan owang tua2 la ktakan ..

Stu hri tu aq tgh cuci keta nmpak pmpuan pkai purdah bwak keta stop kat umah selang jiran aq … Sebelah umah aq ni ksong n umah aq ni corner lot … Sbelah hutan n sbelah lg ni umah ksong … Dy dduk sbelah umah ksong tu la … Aq tgok2 mmg pkai pudah … Adik aq memacak naik …

Aq tgok dy kuar awl pagi n time aq blik kje keta dh ade … Aq siasat rupanya cikgu skolah rendah agama kat umah aq ni … Stu hari aq lpak2 ngan pkcik kat umah aq ni , dy lalu ngan keta aq pn tnya la sape jiran sy tu ?? Pkcik tu ckap cikgu tu la bujang bru pndah 6 blan lpas .. Dy ngajar kat skolah tu la … Tggal sorang plak … Aq dgar je cmtu mcm2 brlegar di otak aq nk buat kje jhat ni …hheheheh

Aq prhatikan smua gerak geri dy … Stu hari tu aq bgun awl pagi aq tgok dy tgh sidai kain … Sidai kain pn pkai purdah jgak… Aq x than dh … Aq mula pkir idea jhat … Aq tgok dy sidai spender bju dalam n stokin dy … Stokin tebal la weiii .. My favourite … Mcm stokin laki pnye …

Stu hari tu , aq mnyelinap msuk lam umah dy … Aq msuk ikut bumbung umah .. Aq msuk umah dy mmg tratur smua … Aq msuk je blik tgk pkaian muslimah smua x de sluar jeans ape pn .. Smua jubah n bju kurung je

Aq pn mula slongkar blik dy … Ade jgak sluar dlam yg blom bsuh skali bau perrggghhh bau pntat dy wangi bhaiiii ..emmmmm

Pastu aq blah dri umah dy n aq tau dh cara2 nk msuk umah dy … Sminggu lpas tu aq nk realisasikan impian aq … Ngeri ni cuti ari jmaat so aq pn target hri khamis .. Khmis mlam jmaat kn hri yg afdal utk buat sex hahahaah ( alim la plak )

Aq msuk umah dy dri pntu blakang sbb blakang umah aq ni hutan ckit so clear la … Aq msuk sbb aq tau cara yg aq msuk dlu .. Aq trus je msuk blik dy .. Aq tgok ade 3 psang stokin tebal n ade la spnder n bra yg x bsuh lg … Aq slongkar blik dy cari kain utk ikat mlut dy n trjumpa la tuala kcik tebal … Mmg cun la ..

Aq trus ltak atas ktil siap dgan spnder n stokin tu … Tggu msa dy blik je .. Dlam ltih mnunggu tu aq dgar ade owang bkak pntu pgar luar .. Wowwwww dy dh blik … Aq smbunyi blakang pntu .. Dy msuk lam umah bla dy msuk je blik dy tgok smua bnda atas ktil tu dy brlari kuar nk mnta tlong … Aq lari ikut dy ttup mlut dy n aq ltak pisau kat leher dy n aq ckap ” klu nk hdup ikut ckap aq atau aq kelar leher kau ” mggeletar dy .. Aq trus kluarkan gari trus gari tgan dy ..

Aq bwak dy msuk lam blik aq bkak tudung dy smua … Dy mrayu jgan ape2 kn dy … Adik aq dh mronta nkkan pepek ni … Aq ttup mata dy n aq gumpal sluar dalam dy sumbat lam mlut n aq ikat 3 lpis mlut dy … Mmg dgar mmmmmpppphhhhh je la … Pastu aq bkak gari aq halakan pistol aq kat dy ( pistol bli kat siam yg tmbak cicak tp nmpak sama hahahah) aq swuh dy bkak smua tggal stokin ngan spender je … Dy bkak smua dgan mlut trikat cmtu … Aq swuh dy pkai spnder n stokin smua tu … Abih dy pkai smua aq gari dy blik … Aq swuh dy brdiri tegak bkak kangkang dy n aq cium pepek dy … Peerrggghhhh bau dy mngagumkan la … X tau nk ckap …

Aq swuh dy jlan n aq tolak dy atas ktil .. Aq gari bntuk X la atas ktil … Aq bg dy pngsan gne ccair chloroform … Aq lap bdan dy smua dlu .. Aq ttup lgsir x nk bg owang luar nmpak n aq knci smua lngkap la … Dy sdar kul 9 mlam cmtu la … Mata aq bkak … Dy mronta nk lpaskan dri … Mnjerit kaw2 dy … Aq pn dh hmpir 2 blan x buang air n dh pnuh tkung air mani aq ni …

Aq bkak bju dpan dy tggal boxer je .. Aq baring tpi dy n aq ttup mata dy … Pastu aq bsik kat dy ” kau hayati ye syg , aq nk servis kau malam ni … Kau cma rsa sdap x batang aq msuk lam lubang kau n kau rsa nikmatnya k hahahha ” mronta la dy … Aq bkak dy pnya spnder aq jilat dri leher smpai tetek n aq tgok spnder dy dh bsah ..

Aq pn londehkan spnder dy peerggghhh gua yg x prnah diteroka .. Pink la sial dgan tembam smua ckup pepek dy .. X sia2 plan aq … Aq pn jilat pepek dy mronta cm owang gila dh … Aq trus nk msukkan adik aq … Dy mronta x nk bg adik aq msuk tp dh trlambat x leh wat pape … Aq msukkan trus adik aq lam lubang dy .. Pnya la ketat .. Aq msuk ke smpai abih aq rsa mcm dy pnya trkoyak ckit ..

Mnjerit sakit dy .. Aq enjut dy 4 round mlam tu …. Aq pncut dalam smua n Smpai dy trketar2 sakitnya … Aq pn ltih n trtdo … Bgun je esok tu .. Aq bkak gari dy n aq gari tgan dy kbelakang … Aq bkak ikat mlut dy aq swuh dy isap adik aq … Dy kne pnya isap sdap weiiii … Bla dh puas aq ikat blik mlut dy … Aq cntinue la enjut dy … Aq rogol dy 2 hari brturut2 smpai lmbik aq buat …

Time aq nk blik aq bkak shelai spnder n spasang stokin dy pkai aq ambk buat knangan .. Aq pksa dy msuk blik air … Aq ikat dy kat grill tgkap toilet dy tu aq kangkang kn dy aq rogol dy skali lg .. Pastu aq cuci dy bg brsih la bg x de kesan lau dy nk report polis pn ..

Aq bwak dy naik atas ktil dy lap smua n aq tnjuk kat dy yg aq dh ambk gmbar bogel n gmbar sex dy ngan aq .. Aq ckap ” klu kau report polis or bgtau sape2 ape yg jadi kau akn jdi popular kat dlam intrnet , aq akn sebarkan gmbar bogel kau smua .. Klu kau x nk ikut je arahan aq .” dy ngangguk pham .. Aq pn ikat tgan dy pkai tali biasa snang dy nk bkak …

Aq tgok ari isnin tu dy x kuar umah mgkin mc la kot hahahahaha …
Keesokkan hrinya dy kuar g kje … Aq ekori dy n aq tgok dy kuar g kdai sbelum smpai skolah .. Cara jlan mengengkang jgak la .. Mgkin sakit la tu kne ngan adik aq …

Pepek dy mmg ketat la … Fuhhhhh ttbaik la … Puas aq tkung air mani dh ksong … Agak pnuh nnty aq pgi lg tp hari2 aq tgok dy mcm biasa x de pape2 jdi .. Tkut la tu bla aq ancam mcm tu … Mcm ni la aq ikat dy ..

Bersmbung …

Dendam 1

Selamat sjhtera smua
Arini aq akn ceritakan pngalaman aq kwan aq blas dendam pada seorang pkcik yg sombong dn bongkak … aq jgak join skaki dlam cta ni …hahahah

Mmber aq ni kje ngan aq stu cmpany kiranya sme pngkat smua la tp dy sewa umah lain sbb dy ade tggungan mak n adik dy …

Nk djdikan cter stu hri ni tuan umah dy mnta dy ksongkan umah atas sbb owang nk bli umah tu ( kira dh jual la critanya ) … bdak ni plak time tu tgah trdesak mak dy x shat n x de duit nk cri umah lain ..

Tuan umah ni bg msa sminggu je pastu hina2 plak fmily dy ni mcm dowang ni mrempat dduk kat umah dy .. mmber aq ni style byar duit umah 3 blan skali ( dy ckap snang x yah pkir ) n tuan umah tu lak ckap dy x byar stu sen pn slama 6 blan lpas …

Aq dgar pn pnas hati … aq pn ksian tgok mmber aq ni so aq plawa la dy dduk umah aq .. mak dy mcm salahkan mmber aq ni sbb dy ingt anak dy x byar umah smpai kne halau cmtu .. so x pe la mmber aq ni smpan dendam nl blas dendam yg truk kat tuan umah dy …

Kmi tau tuan umah dy ni tggal kat mne so kmi usha line .. tuan umah ni ade anak 2 owang tp dua2 dh kwin .. tuan umh ni nme hj rahim … bru pncen kerani krajaan .. kmi ekori dy tiap2 ari time blik kje je kmi usha umah dy ..

Aq pn ekori dy g ambk istri dy … istri dy kje pjabat krajaan jgak .. dy g ambk naik mto .. skali aq tgok bini dy naik mto mmg jenis aq la .. bini dy muslimah n pkai stokin tebal setengah betis .. naik mto je trselak nmpak betis n stokin tu ..

Automatik adik aq memacak naik … bini dy ni umo dlam lingkungan awl 50 an .. aq tgok tiap2 2 ari skali stokin dy msti tukar … hj rahim ni dy slalunya ade kat kebun paginya n tgahri dy kat msjid la ( alim konon) n ptang bru blik umah sbelum g ambk bini dy .. aq dh mula imaginasi gila aq brcampur ngan idea gila mmber aq ni …

Stelah sbulan kmi usha dy pnya aktiviti dy mmber aq rncang nk rompak orang tua ni … dy pnah gtau kat mmber aq yg dy x cyekan bank jdi dy smpan duit lam pti besi kat umah .. rmai yg dy dh buat sial tp owang x cye sbb dy ni ahli msjid n owang ckap dy ni bgus la smua ..

Aq pn bkak idea aq nk rogol n buat seksaan seks kat bini dy … mmber aq ckap trpulang la jnji dy nk duit dy blik … aq pn siapkan la alat2 seks aq smua .. keesokkan hrinya , hri jmaat pgi ikut rutin dy kuar pgi n blik kjap utk tukar bju solat jmaat .. aq pn msuk umah dy awl pgi tu .. aq msuk blik dy aq tgok bju2 kje bini dy bnyak x bsuh n aq selak2 tgok2 ade 3 psang stokin tebal , spnder n bra yg x bsuh lg … bau dy peerrrrgghhhhhh( indah bau pepek owang tua ni )

Aq ambk smua tu aq smpan pastu tgah ari je kmi smbunyi kat blik blakang … dy kuar je g solat jmaat kmi buat la projek kmi sbb slalunya lpas dy  blik trus tggu bini dy blik kje .. mmber aq ni sbelum tu antar mak n adik dy g umah pkcik dy sbb dy gtau dy ade kursus kat mak dy so line mmg clear la ..

Aq atur smua alat seks aq atas ktil .. mmber aq lak slongkar smua brang lam almari jmpe la pti besi owang tua tu .. mmber aq swuh cari kain or tuala kcik sbb nk ikat laki bini tu … aq ckap kat bini dy aq ikat tiptop pnya sbb aq nk sronok ngan dy … mmber aq ckap dy nk seksa owang tua hji tu sbb dh bnyak dy tipu owang …

Bla msa dh tiba aq dgar dy blik … bini dy ni slalunya ske siram pkok kat luar n laki dy akn msuk umah dlu … msuk je umah mmber aq ambk kayu besbol pkul blakang laki dy … pngsan trbaring atas lntai … kmi trik msuk lam blik ikat mata mlut n gari tgan .. Aq tggu bini dy msuk je … Lpas tu bini dy msuk lock pintu aq serkap mlut dy n aq ltak pisau rmbo kat leher dy .. Aq ckap ‘ ko nk tgok aq smbelih suami ko dpan ko cuba la mnjerit .. Dy ptuh arahan aq n x mnjerit .. Aq trik dy msuk lam blik dy aq tiarapkn dy atas ktil .. Aq gari tgan dy pastu aq ambk spnder yg dy x pkai lg aq sumbat lam mlut dy n aq ikat mlut dy 2 lpis tuala kcik tu …

Dy mnjerit tp bnyi mmmmmmmppppppphhhhh je la … Aq swuh dy brdiri n bkak smua baju tggal spnder n stokin je .. Pastu aq swuh dy pkai spnder n stokin yg x bsuh lg tu … Mmg pdat la kangkang dy .. Spnder dy plak ala2 muslimah ttup pepek kseluruhan .. Aq tgok bdan dy pn ok lg .. Aq pkir owang tua ni kote dh x naik kot tu x leh servis bini dy .. Hahhahaa

Slesai smua tu mmber aq koyak smua bju laki dy n bg laki dy bogel .. Aq pluk bini dy tu dri blakang n aq uli tetek dy .. Aq bsik kat tlinga dy ‘ mlam ni aq tdo ngan ko k ?? Kote aq dh lma x kne burit ni ..’ dy mnjerit tp x kuar suara sbb mlut dh pnuh dgan sluar dlam dy ..

Aq ikat mata bini dy n aq swuh bini dy kangkang n aq pluk dri blakang … Aq bkak zip sluar aq n aq urut kote aq kat pnggong dy .. Mronta dy hhahaha … Nafsu seks aq dh x than .. Pastu aq tgok mmber aq heret laki dy g ruang tamu tggu dy sdar dri pngsan .. Aq pksa bini dy kangkang n aq msukkan 2 bji vibrator lam spender bini dy …

Mlawan jgak bini dy tp x trdaya cma mmpu kepitkan paha je tp aq pksa bkak n aq bbuh lam spender dy .. Mmber aq dtang lam blik ckap ‘ bru skang aq tau knapa ko ske tgok kaki pmpuan alim2 ni ?? ‘ aq trsenyum n dy ckap hal bini dy ni aq x nk ambk tau sbb ni bkan taste aq .. Ko buat la ape ko nk buat ngan bini dy ni … Aq jwab ‘ biasa la bro kta rogol pastu seksa la puas2 ‘ … Si bini tu mrnta nk larikan dri dri aq … Aq bkak je vibrator tu bini dy dh x blh brdiri brgetar kaki …

Mraung je dy pastu aq pluk dy aq pksa dy kangkang .. Aq usap pepek dy smbil brdiri … Mlupur dy … Aq buat smpai dy kuar air .. Bnyak jgak air dy spnder 3 psang blh bsah ( lma x main la tu ) … Aq tgok si laki tu dh nk sedar … Mmber aq bwak laki tu msuk lam blik utama tgok aq tgah orgasm bini dy … Mmber aq ckap ‘ bg dy brair n buat dy trseksa bru dy rsa cmne laki dy buat dkat kta … ‘ aq trsenyum smbil bsik kat bini dy ‘ laki ko dh x blh tlong ko jdi slama aq brada disini aq akn buat ko trseksa n ko akn ingt bnda ni smpai ko matiiii ‘ mnagis dy smbil mronta nk lpas dri …

Aq tolak bini dy atas ktil n aq laki dy pn dh sdar .. Laki dy mronta mnta tlong .. Mmber aq bkak mata tgok bini dy dh sparuh bogel cmtu dgan aq pluk bini dy dri blakang … Topeng mke mmg pkai la … Aq pluk bini dy smbil mniarap atas ktil n usap pepek dy ..

Mmber aq sepak mke laki dy tu .. Mmber aq nk nombor pti besi tu tp dy x nk bg … Lpas tu mmber aq bkak mlut dy n dy ckap ko x kn dpat duit aq wlu sesen pn … Aq jdi mrah n aq ckap ‘ ko nk aq rogol bini ko dpan ko ke ?? ‘ bini dy dh mnjerit truk tkut aq bnuh laki dy n rogol dy ..  mmber aq ckap lau ko x nk bg nom peti besi ko bkak spnder bini dy tu n rogol je bg dy nmpak bini dy kne rogol sbb syg kn duit dy …

Aq trik spnder bini dy n aq nk kuarkan kote aq la nk rogol … Bini dy mlupur n mnjerit x nk kne rogol dri blakang … Sakit la sbb aq pksa msuk dri jubo … Aq nk msukkan je kote lam  pepek dy laki dy stuju nk bkak peti besi tu …

Aq msukkan blik kote aq n aq pkai blik spnder bini dy smbil vibrator msih brjalan … aq bkak je pti besi tu ngan mmber aq tgok dlam tu duit yg x pnah aq tgok sbanyak tu n brang kemas sbnyak tu …  aq mcm nk mlompat tgok duit bnyak tu … lpas tu laki dy ckap tlong lpaskan dowang n mmber aq ckap dgan duit n ko x blh byar maruah owang yg ko tpu dlu ..

Mmber aq ikat blik mlut dy skuatnya n mmber aq ckap slama beberapa hri ni kmi akn buat ko dn bini ko trima blasan dgan apa yg ko dh buat … hahahahahaha… aq angkat bini dy pastu mmber aq pksa dy tgok cmne aq orgasm bini dy … bini dy smpai trketar2 sbb nk kuarkan air dy … aq ckap kat dy ‘ blh aq pnjam bini ko utk nk buat seks n seksa bini ko ?? ‘  dy mronta la tgok bini dy nk kne rogol ngan aq …

Mmber aq ikat laki dy kat pnjuru katil smbil jubo trkangkang … dy pn stim tgok bini dy cmtu … mmber aq ambk rotan ( mcm ckgu rotan time skolah dlu ) mmber aq sebat kote dy … aq bkak mata bini dy n bini dy mronta tgok laki dy cmtu … mnjerit2 laki dy … mmber aq rotan lau x slap dkat 10 kali n kote laki dy tu mcm dh mati pucuk trus …

Laki dy trus pngsan n aq ikat blik mata bini dy … aq ckap kat mmber aq mlam ni kta pnya … aq tolak bini dy atas ktil n mmber aq heret laki dy kuar dri blik tu … aq bkak smua n tggal boxer je ..  aq naik atas ktil n tindih atas bdan bini dy tu … nama si bini ni salmah … aq ckap ( salmah ko kne sbar tau sbb aq ske pmpuan yg pkai stokin n aq akn buat ape je aq ska slama aq dgan ko ni !! klu ko x nk kmi bunuh laki ko ikut sgala khndak aq ” .. dy mlupur nk lpaskan dri sbb dy tau aq nk blas dndam kat kluarga dy ” …

Bersmbung …..