Awek ku anak dara berusia 2

Smbungan crita 3 hari aq seksa dy kat umah …..

Aq kol dy nk jmpe dy .. Dy pnya x nk jmpa aq mcm2 dy bg alasan .. Aq trus send gmbar bogel dy yg trikat tu … Dy x de plihan trus dy stuju …

Aq pn mlam tu g ambk dy n aq ajak dy g tmpat ksukaan aq … Aq tnya dy npe tkut sgt nk jmpe aq n dy ckap aq ni mnakutkan ska pksa dy buat sex … Aq ckap tu dh mmg hobi aq ..

Dy ptus ngan aq mlam tu tp aq ckap lau ptus aq sebarkan gmbar n vdeo sex dy.. Trus tkut …
Aq gtau dy aq nk dy pkai stokin n spender 2 psang 4 hri x blh tukar … Dy akur dgan prmintaan aq aritu ..

Aq antar dy blik aq gtau dy nnty buat la cmne pn supaya aq nk dy dduk umah aq 3 or 4 hari n pndai2 la dy tpu adik dy .. Aq ckap jgan gtau polis klu x dy tau la akibatnya …

Lpas 4 hari brlalu n aq g ambk dy tgahri tu kat tmpat yg aq jnji .. Aq bwak jlan2 dlu mkan2 n aq bwak dy blik umah bla mlam ( jiran2 nmpk ssah kang )

Aq swuh dy bkak smua kcuali 2 bnda tu la .. Mmg aq msa tu dh x than … Aq ttup mata dy ngan tuala kcik n aq gari tgan dy kat blakang .. Trus dy mrayu ‘ jgan wat i mcm ni .. I x nk mcm ni sakit la .. Pless jgan seksa i cmni … ‘

Aq trus ambk kain aq gumpal n aq sumbat lam mlut dy n aq ikat rpat dgan 2 lpis tuala … Dy mmpu mmmmmpppphhhhhhh je la … Aq tolak dy atas ktil .. Aq gari dy dlam bntuk ‘ X ‘ n aq lap bdan dy … Biasa la pluh2 msti ade kn .. Smpai pntat aq lap … Pastu aq kta kat dy ‘ biy mlam ni i enjut u 3 round nk ?? Aq ckap je mcm tu mlupur dy nk lpas kan dri ..  Siap mnjerit lg n aq ckap kat dy ‘ u nk buat ape pn dh x smpat .. U mlik i skang n i akn buat u puas mlam ni …

Aq pn trun dri ktil bkak boxer n aq naik je atas dy dh mrengek nk lpas kan dri .. Aq x hraukan aq jilat dri tengkuk smpai ke pntat … Aq bau spender dy ..
Fuuuhhhhhhh mmg stim bhai dgan bau 4 hri x bsuh .. Aq londehkan spnder dy aq jilat pntat dy smpai dy kejang mcm kne kjutan letrik … Sdap la tu

Aq pn msukkan trus la adik aq dlam pntat dy … Aq enjut smpai dy pgang hjung ktil mcm nk roboh pnya kuatnya … Hahahaha

Aq buat ngan dy 2 jam lbih .. Aq smbur bnih aq mmg mlimpah kuar dri pntat dy … Aq bg pkai spender blik n aq trtdo n bgun je aq tgok dy gerak2 .. Adik aq nk lg pntat dy aq pn enjut la dy lg .. Hahahaha mmg dy mnjerit la skit smlam x abih lg .. Abih je tu aq bkak mlut dy aq smbat adik aq msuk lam mlut dy ..  Mlupur dy sesak nfas isap adik aq … Aq bg dy mnum n mkan smua lpas tu .. Aq ikat mlut dy blik n aq pusing posisi dy mniarap sbb aq nk rsa lubang bntot dy …

Aq gtau je dy aq nk liwat dy trus lg agresif nk lpaskan dri tp x blh la kn … Aq ikat mlut dy kuat2 sbb aq tau dy akn mnjerit kuat .. Aq londehkan spender dy ckit aq kuarkan adik aq trus msuk lubang bntot dy … Dy mmg mnjerit bgai nak gila … X smpai stengah jam dy kejang mgkin sbb x than sakit n trus pngsan…
Fuuhhhhh sdap gler …

Mlam trakhir tu aq msukkan vibrator lam pntat dy .. Aq seksa dy kaw2 la …. Dy dh mcm owang kne sawan … Aq buat mlam tu bg dy x tdo … Aq seksa dy … Aq kuarkan vib tu aq enjut dy .. Agak puas pntat aq msuk kat bntot dy plak … Mmg puas beb …

Hari yg dy nk blik tu aq bwak dy g mndi smua … Dlam blik mndi aq gari dy n time tu pn aq enjut lg … Smua bnda tu aq ambk gmbar n buat knangan la … Aq bg pkai bju smua n aq antar blik tmpat yg aq jmpe dy aritu …

Aq still cntact lg ngan dy lau aq nk kn pntat dy … Dy pn mcm ikut je khendak aq skang sbb dy tkut gmbar dy dsebarkan …

Gmbar awek ku diikat

Sekian …..