Awek ku anak dara berusia 1

Dh lma aq x post mngenai stokin … K arini aq post mngenai awek aq … Awek aq ni aq knal dy dri group #### n aq pun tgok ctu kot2 ade awek yg ikut tste aq yg muslimah n brstokin .. Rupanya ada n x rugi msa aq scroll group tu utk cari taste aq …

Aq knal ngan sowang awek ni dlam lingkungan 30-an … Aq knal2 kat ws sbb dlam tu ade nom dy .. Aq pn chat la dy mle2 dy jual mhal n bla aq tbya dy awk ni npe x kwin lg n dy jwab biasalah jdoh x smpai lg …

Aq kwan ngan dy hmpir 4 blan n stu hari tu aq ajak dy kuar .. Dy tua dri aq hmpir 5 thun … Mle2 dy x nk tp lpas ayat phlwan nya kuar dy mngalah n akhirnya kuar ngan aq …

Aq g ambk dy kat umah kak dy n dy ni x de parent … Tggal ngan adik dy je … Adik pn dh brkeluarga so dy pn msti snggap kote pnya … Aq pn g la ambk dy … Aq nmpak dri jauh pkai jubah n pkai stokin tebal beb warna koko maching lak ngan jubah dy …

Borak pnya borak dlam keta aq g la tmpat yg pmandangan trbaik skitar kl … Aq mlamar dy jdi awek aq … Aq pgang tgan dy emmmmmmm lmbut gler tgan …adik aq pn trus naik mncacak la … Dy mmg ksunyian la tu spatutnya umo dy tu dh ada anak 2-3 tp dy blom khwin …

Nk djadikan cter aq ajak dy kuar mkan smua … Aq tnya dy ” syg x kat i ??
Dy blas mmg i syg kat u sgt2″

Otak aq dh x pkir bnda lain … Aq pn tnya dy x mrah ke i pgang tgan u ??
Dy ckap x sbb dy rsa slamat kat smping aq … Hahahahaha torbaikkkk la jwapannya …

Dy ni kje biasa2 je n ske wat kje2 utk parti politik … Mlam tu aq tnya dy nk tdo umah aq x ??
Dy ckap x nk la sbb nnty adik dy tnya …
Puas aq ayat tp x dpat .. Aq pn redha la … Keesokkan hrinya aq buat2 mrajuk ngan dy sbb dy x tdo umah aq … Puas dy pjuk aq last2 dy nk tdo umah aq …

Ari yg dy cuti aq swuh dy tdo umah aq n dy tpu adik dy ckap nk g tdo umah mmber lama so line clear la … Hahahahhaha

Aq tnya dy lau aq swuh buat ape pn nk x ??
Dy ckap ape pn dy akn.buat utk aq … Aq swuh la dy pkai pnties 2 psang n stokin tebal 2 psang slama 3 hari jgan tukar sbb aq nk bau pntat dy …

Kerna syg dy akur prmintaan aq … Lpas 3 hari aq g ambk dy n aq bwak g umah aq … Dy nk msuk pn mcm tkut2 … Aq sewa umah sowang so mmg clear sgt la …

Smpai je kat blik aq dduk blakang dy n aq pluk dy kuat2 n dy pn diam … Aq ckap kt dy aq nk ttup mata n ikat mlut dy sbb tkut jiran dgar dy jerit
Mle2 biasa la x nk tp akhirnya dy nk jgak …

Aq ttup mata dy n aq bkak smua bju n cma tggal panties n stokin je … Aq mmg gla sex n aq pkir ni la time aq nk rsa pntat yg fresh … Aq ikat mlut dy pkai tuala smpai dy blh mmmmmmmmppphhhhh je … Aq tolak dy atas ktil n dy plak x sngka aq nk gari dy …

Mlupur la kjap tp aq bsik kt dy ” relax syg … I ade ngan u ni …”
Dy diam … Aq dgan rakus trik spender dy tggal la pntat dy tidak prnah dteroka lg … Pink colour … Sllllrrrrpppppp aq jilat pntat dy n dy mcm nk ckap ssuatu tp mlut dy mmpu kuar ayat mmmmmmmmmppppphhhh je …

Dy mcm mnyesal rasanya sbb dy mronta nk lpaskan dri … Aq pn bkak boxer n adik aq dh siap sedia …. Bgus adik aq ni .. Hahahhaahahha
Aq pksa dy bkak kangkang n aq x pkir pnjang trus msuk adik aq lam.pntat dy … Mnjerit bhaiii …

Dara dy pn dh gone … Aq enjut dy mlam tu 3 round smpai lmbik aq krjakan … Bla dh pgi aq bkak mlut dy n dy kta dy nk blik … Aq x bg sbb aq ckap aq x puas lg … Dy mnta tlong dy nk blik n swuh aq lpakan dy … Dy dh buat slap bg aq teroka pntat dy …

Dy mrayu2 n aq x than dgar dy bsing aq ikat mlut dy n aq enjut dy smpai dy pngsan la … Aq tgok pepek dy dh merah … Aq ambk gmbar bogel dy klu2 dy nk ugut aq nk report polis sbb mcm aq dh rogol dy … Aq biarkan dy trikat 3 hri tu …

Dy bgun n hri aq nk hntar dy blik dy gtau aq dy nk wat report sbb aq pksa dy n lpas aq tnjuk gmbar bogel dy trus dy diam … Aq ckap lau x nk gmbar ni trsebar aq nk dy ikut arahan aq n bla aq dh puas ngan dy bru aq buang gmbar tu

Mngis2 dy n dy stuju secara pksa dgan arahan aq tu … Lpas bnda tu jdi lau aq nk pepek dy aq kol swuh pkai stokin n panties dy x kn tolak sbb tkut kn aq sebar gmbar dy …

Nnty aq ctakan cmna dy kne seksa ngan aq 3 hri kat umah aq …

Nntykan crita sterusnya k …….