Main Selama 1 minit

Petang tadi kita dapat call dari seorang abang Pakistan. Dia duduk dengan kawan serumah dia seramai 7 orang.  Tapi hari ni dia duduk seorang je sebab yg lain nya pergi bershopping.

Abang ni start call kita sekitar jam 4pm. Disebabkan ngantuk & malas nak bangun dari tilam menyebabkan kita tertidur lagi sehingga jam 5.

Kita pandu kereta dan sampai ke rumah abang ni sekitar 5.07pm. Abang tu maklumkan kita bahawa kawan2 dia akan balik dan sampai rumah sekitar 5.30pm.

So dipendikkan cerita. Kita pun sampai dan dah masuk dalam rumah . Kita terus buka seluar dan telanjang bulat saja. Abang tu pun turut telanjang. Kita berdiri saja. Main sambil berdiri tepi pintu.  Sedap juga skill macam ni. Abang tu mengayuh laju dan terus terpancut lebih kurang 1 minit je. Mungkin disebabkan kawan dia dah nak sampai rumah. Tu yang laju je dia pancut.

Lepas fuck abang tu berikan duit Ram10 kqt kita.