Jumpa Abang kacak

Semalam abang pakistan ni call kita berpuluh kali, Kita tak angkat sebab kebetulan nombor tidak dikenali. Kalau tak silap mungkin ada 38 misscall semuanya. Bila kita angkat rupanya si Ch Umar.  Lama dah tak jumpa dengan dia. Last jumpa pada bulan mei 2015 lepas.

So macam biasa pagi – pagi lagi si Ch Umar da call. Tanya samada jadi tak main

Main Dengan Abang Engineer

Ketetapan para pembaca blog Dunia Sepi yang dikasihi sekelian. Wah, dah macam permulaan ayat karangan time kat sekolah dulu. Disini kita ingin kongsikan cerita yang pernah berlaku dan sukar untuk dilupakan. Malu dan dan kelakar pun ada.

Bermula perkenalan melalui facebook dengan abang engineer berbangsa cina. Nama dia ching saja katanya. Umur dia time tu pada 2013  29 tahun. Duduk area gelang patah.
Disingkatkan teknik penceritaannya, ching datang jemput aku kat rumah. 1st sekali dia ajak aku lunch dekat kfc dekat area sekitar kawasan ku. Dia order dinner plate dua set. Makan sambil berbual. Macam – macam topik perbualan kami. Ternyata ching seorang yang suka bergurau dan bersifat terbuka. Aku happy dengan sifat nya.
Selesai makan, kami pun memulakan perjalanan menuju gelang patah. Sesakali ching capai tangan ku diletakkan diatas bonjolan koneknya. Ching pakai seluar pendek yang jenis lembut kainnya. Sesakali jelas kelihatan bayang – bayang sebahagian koneknya timbul ketika tegang.  Melepasi plaza tol perling, ching buat kerja gila. Seluar pendek dibukanya, lalu dia keluarkan koneknya yang tengah tegang. 
Konek berkulup kira – kira lima setengah inci dan kurang tebal milik ching membuat degupan jantung ku rancak dibuatnya. Bulu koneknya panjang. Tak dipotong.  konek ching berair sepanjang perjalanan kami.
Wow…. ternyata kehidupan ching bukan la cikai- cikai orangnya. Banglo mewah milik ching tersegam indah. Ada tiga tingkat semuanya. Damai je dari pencemaran bunyi bising jalan raya.  Umpama kat eropah gitu. Mungkin ching suka keadaan yang tenteram. Tak ada jiran di sekeliling. Ada pun rumah jiran tapi jauh jaraknya. 
Ching pelawa aku masuk rumahnya. Memang indah hiasan dalamannya. Barang – barang antik semua ada. Ching ajak aku lepak menonton tv sambil sembang – sembang di sofa. Kepala ching dekat bahagian paha ku. Sesekali di ciumnya. wah gestnya saat itu. Bagai pasangan couple yang tengah berbahagia. Ketiak ching berbau sedikit. Mungkin sebab berpeluh halus. 
Selesai mandi, ching pelawa aku masuk biliknya. Bantal dan alas tilam semua colour putih. Bersih je. Ching buka tualanya dan terus herbaring. Hu…. segan dan malu aku dibuatnya. Badan ching separuh sado parsis model. Suka tengok lesung pipi ching bila senyum.
Sebaik je aku melabuhkan badan kat tilam, ching memelukku dengan erat. Lepas geram agaknya. Seluruh badanku di jilatnya.  Aku terasa dihargai apabila lubang keramatku dijilat licin. Rakusnya ching menjilat seluruh tubuh ku. Jari jemari kaki ku pun jadi sesarannya. Sesekali aku aiskrim konek ching. Oh penangan abang engeneer.
Atas desakan air konek yang tak tertahan nak keluar, ching memasukkan batangnya menembusi lubang keramat ku. Indah sangat time tu. Aku hanya berbaring sambil ching melayan nafsunya diatas ku. Ching memeluk ku dengan erat sambil mencium mulutku. Bagai tak nak dilepaskan oleh nya. Tujahan demi tujahan makin lama semakin laju dihayunkan ching.  Akhirnya dia tewas dalam dekapan ku. Hemsbusan nafas ching kedengaran laju. Pancutan air mani ching dalam lubang ku terasa panas. Betapa nikmat dan happy nya aku time tu. 
Selesai berjubo, kami mandi bersama. Sesekali aku pegang konek ching yang dah tak stim. Happy je dia bila aku sesekali pegang koneknya.
Sekitar lapan malam, kami meninggalkan rumah nak cari makan dekat kawasan gelang patah. Restoran seafood jadi sesaran. Kami order sup kepala ikan. Antara la apa nama betulnya. Saya pun tak tahu sangat sebab first time. 
Balik rumah sekitar sebelas malam. Kami tak banyak berbual sebab dah habis topik. Mungkin juga ching penat dan letih. So kami tidur sambil ching memelukku. Sedap je tido dalam bilik ching persis hotel lima bintang ada aircon.
Sekitar jam lima pagi aku tersedar dari tidur. Ching tengah sibuk menjilat sekitar leher ku. Sekali lagi suluruh badan ku diratanya. Agaknya dia ni suka jilat sebelum sex. Ada juga orang seperti itu. Berbeza dengan abang – abang pakistan, terus masuk je. Agak lama ching merata tubuh ku. Bahagian leher ku jadi sesarannya. Dengan posisi yang sama, sekali lagi konek ching menembusi lubang ku. Ohhhh nikmatnya….
Setelah beberapa ketika. Akhirnya air konek ching keluar memenuhi lubang jubo ku. Best…. best. Kali ni pula ching lancapkan konek ku sehingga aku pancut. Yahooooo.
Sekitar jam tujuh pagi, ching menghantar ku ke bus stop. Awalnya dia nak menghantar ku balik tapi aku menolak. Ya la kita paham yang dia akan pergi ke ofis. Takut pulak dia lambat. Dalam perjalanan ke bas stop, ching menghulurkan duit kertas kat aku. RM170 semuanya. Terkilan aku dibuatnya time tu. Tak sangkah pula dia baik sangat. Dah banyak dia berhabis duit kat aku dalam masa pertemuan pertama kami. Semua dia belanja.
Time aku menunggu bas dekat bas stop, aku perasan ada beberapa akak selalu saja memandang ke arah ku. pelik juga kita dibuatnya. Disebabkan bayang – bayang bas belum kelihatan, aku pergi toilet dulu nak kencing. Selepas kencing aku bercermin betulkan rambut. OMG….. patut la akak – akak tadi selalu memandang kearah aku, rupanya terdapat banyak love bate di sekitar leher ku. Aku tak perasan langsung time kat rumah Ching tadi. Hahahaha…. malu aku dibuatnya. Akhirnya aku tebalkan je muka dan buat bodoh bila ada yang memandang ku. Nakal kau Ching….

Kenalan WeChat

Ceritanya  bermula begini.  Semalam kita dok baring atas tilam tiba – tiba dapat Wechat dari kenalan lama tapi tak pernah jumpa.  Sebenarnya lama dah kita orang plan nak jumpa tapi disebabkan kesibukan kerja terpaksa tunda banyak kali.

Aqshik: hai sayang, ada mana?
Kita: ya sayang, kita kat uma je ni. Sayang kat ne tu?
Aqshik:  ada rumah. Sayang free tak sekarang. Ingat nak ajak keluar minum – minum dekat Kipmart.
Kita: ok, tapi saya malu kat awak. Segan. Kita tak cantik macam dalam photo kat wechat tu. Tu semua camera360 je.
Aqshik:  it’s ok la. Tak pe. Lagi pun i memang suka tengok awak. Plssss….. dear.
Kita: ok sayang. Jam berapa u nak datang jemput i?
Aqshik: sayang beri la alamat sayang. Kalau i nak gerak i getau u. Sayang bersiap je.
Kita: ok dear.

Dipendekkan cerita kita pun masuk kereta aqshik. Sambil memandu, tangan kiri aqshik raba paha kita.  kita pun balas balik raba kawasan keramat aqshik. Keras mencanak konek aqshik bagai meronta – ronta nak dilepaskan.

Aqshik: sayang jangan la malu – malu. Buka je.

Tanpa segan terus je kita buka seluar Aqshik.  Wow…. ternyata konek aqshik besar.  Lebih kurang 7 inci.  Bulu konek aqshik di cukur rapi.  Terbaik la konek pakistan ni.

Dengan nada suara aqshik yang tengah ghaira menahan nafsu seks, sempat juga la dia memuji  kita.  Tq dear.

Aqshik pandu kereta menghala ke MMHE. Sepatutnya distinasi pertama kami ke Kipmart.  Mungkin desakan air mani  dia yang da tak tertahan.

Aqshik parking kereta di tepi jalan saja. Kat situ  terdapat banyak kereta. Mungkin kereta pekerja yang berkerja shift malam.

Sambil perhati keadaan sekeliling, aqshik tanggalkan seluarnya. Aku isap konek aqshik semahunya. Kami berpindah ke tempat duduk belakang kerata. Wow…. ini la pengalaman pertama aku kena fuck dalam kereta. Best gila.  Perlahan – lahan je aqshik sorong tarik koneknya dekat lubang kita.  Akhirnya aqshik pancut dalam. Sedap nok.

Kita lap konek aqshik dengan tisu hingga hilang lendir air mani. Kita pula just sumbat je tisu dekat celah ass supaya air mani aqshik tak mengalir keluar.  Janji nak minum – minum dah tak menjadi sebab benda sedap dah berlaku. Mungkin juga aqshik letih. Biasalah bila air mani keluar mesti rasa keletihan bagai. So aqshik hulurkan kat aku RM50 untuk belanja minum – minum dan Top up sekali. Baiknya aqshik.

Aqshik hantar aku balik. Dia janji nak jumpa lagi. Tapi next time jumpa kat uma dia bila clear. Sedap sikit kat uma. Dua atau tiga round boleh buat.

Itu la pengalaman kali pertama jumpa dengan kenalan wechat. Juga pengalaman pertama kena fuck dalam kereta. Ok guys, jumpa lagi di next entry….

17 Ogos 2015

Main Dengan Pengawal di Kawasan Pembinaan.

Selamat berkunjung ke blog dunia sunyi insan bernafsu songsang atau lebih popular dikenali sebagai golongan gay. Kali ni admin nak kongsikan cerita sebentar tadi. Kira – kira sekitar lapan malam kita mendapat panggilan dari seorang abang pakistan.

Awalnya dia call tapi kita tak angkat sebab kita memang tak suka jawab call dari mana – mana nombor yang tak dikenali. Disebabkan nombor 016-958 ××16 da call tiga kali so kita pun angkat la panggilannya. Bukan apa, bimbang juga kalau – kalau ia nya panggilan kecemasan.

Ternyata sangkaan ku melesit bila suara abang pakistan kedengaran. Abang pakistan ni nama dia shahid. Umur 35 tahun. Duduk dekat jalan mangga dua kota masai. Dia berkerja sebagai pengawal keselamatan kat situ. ( kawasan pembinaan )

Shahid ni hanya ada motor. Dia ambik kita kat uma. Siap pakai baju pakistan warna coklat terang. Dia bawa kita balik dekat tempat dia berkerja.

Sampai saja dekat pintu gate, shahid letak je motor dia kat situ. Tiada orang. Sunyi sepi kat situ. Shahid bawa kita kat area hujung sebelah kiri. Kat situ ada semak. Shahid berjalan hi hadapan sementara aku mengikutinya dari belakang.

Sampai saja dekat kawasan semak tu, shahid arahkan aku tanggalkan pakaian. Sementara dia terus je telanjang. Konek Shahid kurus sedikit tapi panjang. Mulanya dia menyuruh aku hisap koneknya tapi aku tolak dengan alasan mulut kita sakit. Yang bestnya dia tak memaksa.

Aku sapu kan konek panjang Shahid dengan ky yang aku bawa. Dengan posisi berdiri, aku tonggengkan saja. Rakusnya shahid tujah lubang keramat ku. Tapi untuk 1st round ni shahid pancut cepat sikit. Katanya da tiga bulan tak main. Tu yang cepat je pancut. Pancut dalam ok.

Setelah berehat beberapa minit, sekali lagi shahid tonggengkan aku. Round ke dua ni agak lama sedikit. Posisi tetap sama. Lengguh kaki dibuatnya. Kayuhan shahid terlalu kuat. Dia memeluk ku dari belakang. Adakalanya terasa senak dibuatnya. Akhirnya shahid pancut dalam.

Aku mencangkung untuk keluarkan air mani shahid. Kemudian aku sumbat dengan tisu je supaya lebihan air mani tak meleleh.

Kali ni aku minta shahid belikan aku top up rm30 digi. Dalam perjalanan menghantar aku pulang, kami singgah dekat petronas. Shahid belikan aku top up dan sebotol air oren.

Ok la. Sampai disini saja catatan kita pasal abang pakistan bernama Shahid. Jumpa lagi.

18 Ogos 2015

Jumpa Kawan Lama

Hari ini lebih kurang pukul 11:50 am dapat call dari kawan lama. 2 tahun lepas selalu jumpa dekat rumah dia di  johor jaya. sekarang ni jarang jumpa atas faktor kerja.

Seperti kebiasaannya, viccky ni suka main beramai – ramai. Boleh dikatakan berganti – ganti fuck kita. 
So hari ini sama. Kali ni viccky cuma bawa kawan dia seorang. Jumpa dekat area maybank. Then sama – sama pergi bilik sewa member dia yang tak jauh dari maybank. 
Masuk je bilik, wow gelap. Kita memang suka dalam keadaan gelap. Tak suka ada lampu.  Kita suruh viccky tutup lampu terus sebaik saja kawan dia on kan. Kali ni lawan kita main dua orang pakistan ni ok. 
Start show kawan viccky nak mula. Viccky tunggu kat luar. Kita buka terus seluar member viccky. Huuuuuu… mencanak. Konek panjang 8 inci. Besar dan tebal gila. Kita masukkan konek dia top 3 diantara jantan yg pernah kita jumpa.
Isap kejap je dan terus sapu ky. Disebabkan konek besar, so kita  arahkan dia berbaring dan kita duduk kat atas. Terasa senak dan sedikit sakit di bahagian ass kita. Ya la, mana tak nya konek besar macam tu. Bila da agak selesa kat dalam. Kita pun arahkan dia naik atas. Kali ni kita terlentang kat bawah. 
Wow… tak terkata nikmatnya. Tujahan yang ganas dari abang pakistan berbadan sado dan tinggi orangnya. Kita kemut kuat – kuat supaya terasa geseran batangnya. Akhirnya dia tewas dan air maninya pancut kat dalam je. Dia peluk kita lama seketika. Mungkin dia teruja merasa lubang sempit kita.  Perlahan – lahan dia cabut koneknya dan duduk sebelah kita. Dia minta number fon kita supaya senang nak jumpa next time. Laju je aku beri nombor kat dia dengan harapan agar dapat jumpa dia lagi. Konek besar kau, sape tak nak.
Beberapa minit kemudian dia pun keluar dan viccky pun masuk. Viccky peluk dan isap seluruh badan aku dengan rakus. Mungkin rindu sebab dah hampir dua tahun tak jumpa. Cuma kali ni aku dog skill je kat viccky sebab hati aku masih tertarik pada kawan viccky tadi. Aku buat viccky layan gitu – gitu saja. Sebenarnya konek viccky ni lebih kurang enam inci je dan tak la tebal sangat. Tak lama kemudian viccky pancut dalam juga. Kita pun minta diri pergi toilet nak keluarkan air mani dan basuh lubang kita bersih – bersih.
setakat ni je yang kita boleh kita kongsikan kat blog ini sebagai diary harian kita.  Jumpa lagi…
16 july 2015

Entry Pembukaan Blog GalauPlu

Tq god, akhirnya berjaya juga buat blog ni sebagai catatan harian insan bergelar plu. Tujuan blog Galauplu ini  hanyalah sebagai luahan perasaan admin yang sedih, sakit, perit, suka duka yang orang kat luar sana tak tahu dan tak memahami jiwa plu atau gelaran popular dikalangan masyarakat kita sebagai songsang.

Sebagai manusia biasa, admin juga tak dapat lari dari  masalah ini. Admin harap masyarakat kat luar sana jangan hanya memandang rendah terhadap golongan songsang seperti kami.